Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Derfor vil statsministeren ikke anerkende palæstinensisk stat på nuværende tidspunkt

Statsminister Mette Frederiksen (Foto: Socialdemokratiet)
Statsministerens udmelding kommer efter flere EU-lande har lobbyeret for at anerkende en palæstinensisk stat.

Statsminister Mette Frederiksen (S) vil ikke på nuværende tidspunkt anerkende en palæstinensisk stat.

Statsministerens udmelding kommer efter Irland, Spanien og Slovenien under et EU-topmøde, argumenterede for at anerkendelse af en palæstinensisk stat, ville kunne bane vejen for en to-statsløsning, skriver Berlingske Tidende.

Hertil udtaler statsministeren: – Alle europæiske lande ønsker en tostatsløsning. Men det er ikke nogen nem løsning.

7. oktober-massakren mod Israel har ændret alt, den 7. oktober 2023 stormede flere tusind terrorister ind over grænsen fra Hamas-kontrolleret Gaza og gik til angreb mod forsvarsløse babyer, børn, kvinderældre og mænd. Under massakren blev over 1.200 myrdet med ubeskrivelig brutalitet, utallige blev massevoldtaget, flere tusind blev såret og mindst 250 blev kidnappet til Gaza. Hverken Røde Kors eller andre internationale organisationer har besøgt gidslerne, der holdes fanget under umenneskelige forhold.

Nægter at anerkende Israels ret til at eksistere – terrorgruppen Hamas som har kontrollleret Gaza siden 2007, anerkender ikke Israels ret til at eksistere. Terrorgruppen har som erklæret mål at udslette Israel med alle midler. Derfor mener statsministeren ikke at en palæstinensisk stat bør blive anerkendt på nuværende tidspunkt.

Statsministeren udtaler: – Vores udfordring lige nu er, at Hamas ikke anerkender Israel og ikke vil være med til en tostatsløsning, og den nuværende regering i Israel anerkender heller ikke behovet for en tostatsløsning. Så selv om mange af os uden for Mellemøsten tror, at det er den eneste holdbare vej, både for at sikre civilbefolkningen i Gaza, men også for at sikre israelerne, så har vi svært ved at trænge igennem. For de stridende parter er begge imod.

I skrivende stund har 9 EU-lande anerkendt en palæstinensisk stat, inkl. Sverige, Polen og Ungarn.

Flere danske partier vil anerkende en palæstinensisk stat, for få dage siden fremsatte Enhedslisten, SF, Alternativet og De Radikale forslag om at anerkende en palæstinensisk stat.

Spurgt ind til hvilke betingelser skal opfyldes for at Danmark vil anerkende en palæstinensisk stat, svarede statsministeren: – Vi arbejder for en tostatsløsning. En tostatsløsning er for os det næste skridt, der skal tages i Mellemøsten. Ligegyldigt, hvor svært det måtte være.

Hvorfor har palæstinenserne sagt NEJ til alle forslag om en stat? I teorien er to stater for to folk en god løsning, men alle arabiske/palæstinensiske ledere har afvist alle forslag om at få en stat siden 1937 og alle meningsmålinger viser et overvælgende flertal af den palæstinensiske befolkning støtter terror mod israelere, ikke støtter fredelig sameksistens med Israel og ikke ønsker en to-statsløsning.

Hvor meget er en myrdet jøde værd? I 1993 mundede hemmelige forhandlinger (med norsk hjælp) ud i Oslo-aftalerne mellem Israel og palæstinenserne. Oslo-aftalerne blev underskrevet af Israels daværende premierminister Yitzhak Rabin og PLO leder Yassir Arafat i Washington den 13. september. I aftalerne blev parterne enige om at oprette et palæstinensisk selvstyre og dermed så de palæstinensiske myndigheder (PA) dagens lys. PA har siden modtaget milliarder af skattekroner fra blandt andet EU, Danmark, Sverige, Norge og USA. Igennem årene har PA fået international kritik for at misbruge midlerne til deres terror- og propagandakrig mod Israel, alligevel fortsætter skattekronerne med at strømme ind i PA’s pengekasse.

MIFF har også gravet i Folketingets arkiv og fundet utallige politiske diskusioner om PA-misbrug af dansk bistand – se her

Sådan misbruger PA danske skattekroner, MIFF har igennem flere år gjort opmærksom på, at PA som de danske skatteydere er med til at finansiere, misbruger bistanden på korruption, nepotisme, jihad skole-pensum, opildning til- og aktiv støtte af terror, der koster israelske liv. Dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden, får livslang terrorløn og terroristernes familier får økonomisk hjælp, ære og hyldest i det palæstinensiske samfund. Terrorister, der bliver dræbt mens de udfører terrorangreb, hyldes som martyrer og deres familier fortæller hvor stolte de er i PA’s medier, som de danske skattekroner også er med til at finansiere. Palæstinenserne indoktrineres til at dyrke en dødskult fra vugge til grav og helt små børnehavebørn/skolebørn oplæres i at hylde døden. Børnene oplæres i, at de er sat i verden for at dø – ikke for at leve eller skabe glæde. Små palæstinensiske børn oplæres i at ofre livet som martyrer.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem