Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Bliver dansk PA-bistand misbrugt til at oplære små børn i at ofre livet som martyrer? Se udviklingsministerens svar

Den 14. publicerede MEMRI-TV TikTok klip fra palæstinensisk børnehave hvor små børn simulerede terrorangreb mod israelske soldater. (Foto: Skærmdump, MEMRI-TV)
I sit spørgsmål til udviklingsministeren henviser medlem af Folketinget til TikTok-klip, hvor børnehavebørn simulerede at de var terrorister som dræbte israelske soldater.

Det er ikke noget nyt at palæstinensiske ledere misbruger børn i væbnet krig og terror mod Israel.

Brugen af børnesoldater var en central del af Yasser Arafats militære strategi under Anden Intifada. Men misbruget fortsætter også i dag og det er ikke noget nyt at dansk bistand til de palæstinensiske myndigheder (PA) og FN-agenturet UNRWA misbruges til at støtte terror mod israelere.

Som MIFF kunne fortælle i går, har de danske skatteydere givet PA og UNRWA 4,37 milliarder kroner i 1994-2021.

PA oplære børn til at blive terrorister i deres skolebøger som Danmark er med til at finansiere – samme skolebøger bruges også af UNRWA.

Men indoktrineringen af palæstinensiske børn sker allerede langt tidligere og eksemplerne med små børn der simulerer terrorangreb mod israelere i børnehaven er overvældende.

Tilbage i 2021 var Itamar Marcus, direktør for Palestinian Media Watch (PMW) på besøg i Norges Storting for at fortælle norske politikere om hvordan Fatah som kontrollere PA, indoktrinerer børn til at hade Israel – du kan se MIFFs daglige leder Conrad Myrland tale med Marcus her.

I 2019 kunne MIFF fortælle om ekstrem palæstinensisk børnemishandling hvor en lille palæstinensisk pige læste et digt op på PA’s officielle radiokanal om at børn ikke er skabt til give glæde, men til at ofre livet som martyrer i væbnet krig mod Israel.

Den 3. marts spurgte medlem af Folketinget Mikkel Bjørn (DF) minister for udviklingssamarbejde og global klimapolitik Dan Jørgensen (S) om dansk PA-bistand misbruges til at oplære børn i at blive terrorister. I sit spørgsmål henviser Folketingsmedlem Bjørn, til et klip på MEMRI TV fra 14. februar (se klippet her).

Her er udviklingsministerens svar:

Danmark yder ingen direkte støtte til Det Palæstinensiske Selvstyre. Dansk
udviklingsbistand til Palæstina kanaliseres primært gennem multilaterale
organisationer som FN og Verdensbanken, uafhængige palæstinensiske
organisationer samt lokale og internationale civilsamfundsorganisationer.
Som led i udviklingssamarbejdet føres der løbende kontrol med, at danske
midler forvaltes i henhold til gældende regler.

Her er MIFFs kommentarer på udviklingsministerens svar: Danmark har givet PA bistand siden de blev oprettet i forbindelse med Oslo-aftalerne i 1994. I alle de år har PA misbrugt international bistand, det gælder også dansk bistand. Fatah som kontrollerer PA og PA selv, anerkender ikke Israels ret til at eksistere og vil ikke acceptere at leve side om side i fred med den jødiske stat.

Alle arabiske/palæstinensiske ledere har afvist alle forslag om at få en stat siden 1937 og alle meningsmålinger viser et overvælgende flertal af den palæstinensiske befolkning støtter terror mod israelere, ikke støtter fredelig sameksistens med Israel og ikke ønsker en to-statsløsning.

At Danmark, ifølge udviklingsministeren kanalisere bistanden til palæstinenserne via FN, NGO’er og andre, fritager ikke Danmark for sit ansvar om at sikre at skatteydernes penge ikke støtter terror – heller ikke indirekte. Der er utallige eksempler på at også NGO’er misbruger international bistand, inkl. dansk bistand.

I 2020 kunne MIFF eksempelvis fortælle at flere millioner kroner i international bistand, som skulle hjælpe palæstinenserne med at bekæmpe Corona, i stedet var gået til organisationer med terrorforbindelser. Indsamlingen var blevet koordineret af World Health Organization (WHO) og United Nations office for the Coordination of Humanitarian Affairs (OCHA). Flere NGO’er med forbindelse til terrorgruppen PFLP, som står på terrorlisten i Israel, EU, USA og Canada havde modtaget penge. I december 2019 blev flere PFLP medlemmer anholdt og tiltalt for drabet på den 17-årige israelske pige Rina Schnerb.

Det er bevist udover enhver tvivl at danske skattekroner var havnet i lommerne på terroristerne som myrdede 17-årige israelske Rina i terrorangreb i 2019.

I 2021 førte PA’s milliardmisbrug af dansk PA-bistand til stor debat i Folketinget, men trods overvældende beviser for at dansk bistand i flere år er blevet misbrugt, valgte et flertal at lade det fortsætte.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem