Her pågriber israelske styrker flere terrorister fra PFLP uden for Ramallah på Vestbredden. (Foto: IDF's Spokesperson Unit)

Shin Bet har arresteret 50 PFLP-terrorister og forhindret kommende angreb

Terroristerne var angiveligt i færd med at planlægge nye angreb mod Israel.

Terroristerne var angiveligt i færd med at planlægge nye angreb mod Israel.

Israelske sikkerhedsstyrker har opdaget og arresteret en 50-mand stor terrorcelle på Vestbredden i løbet af efteråret og vinteren, skriver Jerusalem Post.

Terrorcellen mistænkes for at stå bag adskillige dødbringende angreb i området, herunder et bombeangreb ved en populær vandre-destination nær Dolev, hvor 17-årige Rina Shnerb blev dræbt. Dette rapporteres af sikkerhedstjenesten Shin Bet.

I september blev hovedpersonerne bag Dolev-angrebet arresteret af Shin Bet. Terrorcellen var angiveligt i færd med at planlægge nye terrorangreb da terroristerne blev arresteret.

Det var i forbindelse med den videre efterforskning af terrorangrebet at optrævlingen af ​​terrorcellen begyndte. Cirka 50 medlemmer af Popular Front for the Liberation of Palestine (PFLP) er siden blevet arresteret og der er blevet beslaglagt store mængder våben, blandt andet M-16, Kalashnikov, Uzi og pistoler. Der er desuden beslaglagt gødning til fremstilling af bomber og andet udstyr.

Der er allerede rejst flere alvorlige anklager mod et stort antal medlemmer af terrorcellen. Det forventes at flere af terrorcellens medlemmer vil blive tiltalt.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp