Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Rina blev kun 17 år. Hendes far og bror blev alvorligt såret i palæstinensisk terrorangreb

Rina Shnerb på 17 år blev dræbt under PFLP- terrorangrebet d. 23 august 2019. (Foto: Privat)
Palæstinensiske terrorister har kastet en granat mod israelere på en populær turistdestination nær Dolev på Vestbredden.

Datteren døde på stedet. (familien er fra byen Lod – datteren begraves i dag inden Shabbat). Faren og hans søn er alvorligt såret af en eksplosion nær Ein Bubin-kilden (stedet er meget populært) på Vestbredden fredag ​​formiddag. IDF undersøger sagen som et terrorangreb, og forfølgelsen af ​​terroristerne er rettet mod Ramallah-området.

Eksplosionen menes at være en håndgranat, der blev kastet mod familien.

”Redningsfolk behandler tre mennesker med alvorlige kvæstelser, en 46-årig far, hans 19-årige søn og hans 17-årige datter,” sagde ambulancetjenesten.

Terrorangrebet fandt sted i samme område, hvor Dani Gonen blev dræbt af terrorister i 2015.

Israelske nyheder meddeler at indbyggerne i Dolev skal blive indendørs da terroristerne ikke er fanget endnu – der er frygt for flere angreb.

MIFF følger sagen og opdaterer løbende.

En IDF-helikopter i området hvor terrorangrebet fandt sted på morgenen fredag 23. august 2019. (Skærmdump fra filmklip på Twitter).

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem