Misbrug af palæstinensiske børn som børnesoldater må stoppe!

Børn helt ned til 9-årsalderen bruges som palæstinensiske børnesoldater.
Palæstinensiske børn bliver misbrugt af de palæstinensiske myndigheder og terrorgrupper i kampen mod Israel. (Illustrativt foto fra www.pcsweek.org)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

I flere årtier er palæstinensiske børn blevet misbrugt som børnesoldater af palæstinensiske terrorgrupper. Brugen af børnesoldater var en central del af Yasser Arafats militære strategi under Anden Intifada – læs mere HER på norsk. Men misbruget fortsætter også i dag, og grundlaget lægges allerede i børnehaven. Se hvordan dansk støtte var med til at betale for misbruget af palæstinensiske børnehavebørn – læs mere HER.

Læs mere om dansk bistand til palæstinenserne HER.

«Palæstinensiske børn ned til tiårsalderen deltager i gadekampe mod israelske soldater», meldte eksempelvis VG fra Betlehem i Judæa og Samaria (Vestbredden) i 2017.

Dem som ikke protesterer mod børnemisbruget, har et stort moralsk ansvar når de senere vil have at Israel frigiver børn som har deltaget i væbnet kamp, skrev MIFF den gang.

I november 2019 sendte palæstinensisk radio et indslag hvor børn blev opmuntret til at ofre deres liv i martyrdøden. De er islams «ammunition og våbnet som skal frigøre og erobre Jerusalem». Indslaget blev også delt på Facebook af Fatah-bevægelsen, som kontrollerer de palæstinensiske selvstyremyndigheder (PA). Danmark er et blandt de mange donorlande som er med til at finansiere det ekstreme misbrug af børn via de mange mio. danske skattekroner som hvert år overføres til de palæstinensiske myndigheder (PA) – læs mere HER.

For andet år i træk deltager MIFF i international kampagne for at redde palæstinensiske børnesoldater – læs mere HER. 
Klik på link HER og skriv under for at støtte kampagnen for palæstinensiske børn.
Et brev med din underskrift vil blive sendt til UNICEF med krav om at misbruges af palæstinensiske børnesoldater stoppes.

Her er nogle eksempler på misbruget af palæstinensiske børn:

Den seneste tid har flere mindreårige palæstinensiske børn været involveret i flere terrorangreb mod israelere. Ved et af de seneste angreb i ultimo januar, forsøgte 17-årige Atallah Mohammad Rayan at angribe kvindelig israelsk soldat med kniv. Rayan blev skudt og dræbt ved angrebet. Efterfølgende fremstillede PA ham i fake news som et offer – læs mere HER. Et andet eksempel skete ultimo december 2020, her blev en 17-årig palæstinenser skudt, da han bevæbnet med maskinpistol begyndte at skyde mod politiet i den gamle bydel i Jerusalem – læs mere HER. Angrebet blev efterfølgende hyldet af terrorgruppen Hamas som har haft kontrol over Gaza siden 2007.

UNICEF har svigtet palæstinensiske børn ved at hjælpe palæstinensiske terrorgrupper og andre med at rekruttere palæstinensiske børnesoldater.
Hjælp os med at sætte en stopper for vanviddet!
Klik HER for at underskrive

Se klippet med nogle af de børn det er gået ud over:Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelIndbyggerne i Jerusalem vågnede op til en hvid by
Næste artikelIsrael vil vaccinere 120.000 palæstinensiske arbejdere
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise