Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Misbrug af palæstinensiske børn som børnesoldater må stoppe!

Ny database giver detaljerede oplysninger om hvordan palæstinensiske NGO'er misbruger børn i væbnet kamp mod Israel og får international bistand trods misbruget. (Illustrativt foto fra www.pcsweek.org)
Børn helt ned til 9-årsalderen bruges som palæstinensiske børnesoldater.

I flere årtier er palæstinensiske børn blevet misbrugt som børnesoldater af palæstinensiske terrorgrupper. Brugen af børnesoldater var en central del af Yasser Arafats militære strategi under Anden Intifada – læs mere HER på norsk. Men misbruget fortsætter også i dag, og grundlaget lægges allerede i børnehaven. Se hvordan dansk støtte var med til at betale for misbruget af palæstinensiske børnehavebørn – læs mere HER.

Læs mere om dansk bistand til palæstinenserne HER.

«Palæstinensiske børn ned til tiårsalderen deltager i gadekampe mod israelske soldater», meldte eksempelvis VG fra Betlehem i Judæa og Samaria (Vestbredden) i 2017.

Dem som ikke protesterer mod børnemisbruget, har et stort moralsk ansvar når de senere vil have at Israel frigiver børn som har deltaget i væbnet kamp, skrev MIFF den gang.

I november 2019 sendte palæstinensisk radio et indslag hvor børn blev opmuntret til at ofre deres liv i martyrdøden. De er islams «ammunition og våbnet som skal frigøre og erobre Jerusalem». Indslaget blev også delt på Facebook af Fatah-bevægelsen, som kontrollerer de palæstinensiske selvstyremyndigheder (PA). Danmark er et blandt de mange donorlande som er med til at finansiere det ekstreme misbrug af børn via de mange mio. danske skattekroner som hvert år overføres til de palæstinensiske myndigheder (PA) – læs mere HER.

For andet år i træk deltager MIFF i international kampagne for at redde palæstinensiske børnesoldater – læs mere HER. 
Klik på link HER og skriv under for at støtte kampagnen for palæstinensiske børn.
Et brev med din underskrift vil blive sendt til UNICEF med krav om at misbruges af palæstinensiske børnesoldater stoppes.

Her er nogle eksempler på misbruget af palæstinensiske børn:

Den seneste tid har flere mindreårige palæstinensiske børn været involveret i flere terrorangreb mod israelere. Ved et af de seneste angreb i ultimo januar, forsøgte 17-årige Atallah Mohammad Rayan at angribe kvindelig israelsk soldat med kniv. Rayan blev skudt og dræbt ved angrebet. Efterfølgende fremstillede PA ham i fake news som et offer – læs mere HER. Et andet eksempel skete ultimo december 2020, her blev en 17-årig palæstinenser skudt, da han bevæbnet med maskinpistol begyndte at skyde mod politiet i den gamle bydel i Jerusalem – læs mere HER. Angrebet blev efterfølgende hyldet af terrorgruppen Hamas som har haft kontrol over Gaza siden 2007.

UNICEF har svigtet palæstinensiske børn ved at hjælpe palæstinensiske terrorgrupper og andre med at rekruttere palæstinensiske børnesoldater.
Hjælp os med at sætte en stopper for vanviddet!
Klik HER for at underskrive

Se klippet med nogle af de børn det er gået ud over:Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem