Fatah hylder brugen af børnesoldater

Beder deres følgere på Facebook om at dele en video af børnesoldaten Amir.
Børnesoldaten Amir siger han ønsker at skyde jøderne som dræbte terroristen Omar Abu Laila. (Foto: Skærmdump)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

På sin egen Facebook-side har Fatah, som er den palæstinensiske præsident Mahmoud Abbas’ organisation, offentliggjort en foruroligende video som viser en lille børnesoldat ved navn Amir. I videoen siger Amir, som er en lille jordansk dreng, at han er på vej til Jerusalem for at hævne den palæstinensiske terrorist Omar Abu Laila, som dræbte to israelere i 2019. Laila blev senere dræbt ved en skudveksling med israelske soldater efter han nægtede at overgive sig.

Børnesoldaten Amir, som er iklædt militæruniform, har en slangebøsse i den ene hånd og et legetøjsvåben i den anden. I videoen forklarer han sin mor hvorfor han ønsker at “skyde jøderne, der skød Omar” – den palæstinensiske terrorist – og om nødvendigt “dø for Jerusalem og Al-Aqsa-moskeen”, “fordi de fortjener at vi dør for dem,” skriver Palestinian Media Watch.

Fatah er partiet der kontrollerer de palæstinensiske myndigheder (PA), de modtager store beløb fra Norge, Danmark, Storbritannien og andre lande. Pengene går derefter til PLO og Fatah. Læs også MIFFs artikel her.

Der er ingen tvivl om at Fatah støtter budskabet i videoen og indoktrineringen af børn. De har valgt at fastgøre videoen øverst på deres Facebook-side, så alle der besøger deres side ser den.

At Fatah støtter mishandling af børn og brugen af børn som soldater er ikke noget nyt. Palestinian Media Watch har afdækket sådanne historier i en årrække. For nylig afslørede de hvordan Fatah fik en lille pige til at læse et digt op på radio, om hvordan palæstinensiske børn er “ammunition” og ment for “martyrdød.”

MIFF er med i en international kampagne for at redde palæstinensiske børn fra at blive børnesoldater. Du kan læse mere om kampagnen ved at klikke her.

Klik her for underskrive den internationale protest mod misbrug af palæstinensiske børn som børnesoldater.

Se videoen med Amir som Fatah beder sine tilhængere om at dele videre:

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelMIFF fortalte 8. klasses-elever om dansk jødehad i dagligdagen
Næste artikel21 raketter affyret mod Israel fra Gaza
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise