Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Fatah hylder brugen af børnesoldater

Børnesoldaten Amir siger han ønsker at skyde jøderne som dræbte terroristen Omar Abu Laila. (Foto: Skærmdump)
Beder deres følgere på Facebook om at dele en video af børnesoldaten Amir.

På sin egen Facebook-side har Fatah, som er den palæstinensiske præsident Mahmoud Abbas’ organisation, offentliggjort en foruroligende video som viser en lille børnesoldat ved navn Amir. I videoen siger Amir, som er en lille jordansk dreng, at han er på vej til Jerusalem for at hævne den palæstinensiske terrorist Omar Abu Laila, som dræbte to israelere i 2019. Laila blev senere dræbt ved en skudveksling med israelske soldater efter han nægtede at overgive sig.

Børnesoldaten Amir, som er iklædt militæruniform, har en slangebøsse i den ene hånd og et legetøjsvåben i den anden. I videoen forklarer han sin mor hvorfor han ønsker at “skyde jøderne, der skød Omar” – den palæstinensiske terrorist – og om nødvendigt “dø for Jerusalem og Al-Aqsa-moskeen”, “fordi de fortjener at vi dør for dem,” skriver Palestinian Media Watch.

Fatah er partiet der kontrollerer de palæstinensiske myndigheder (PA), de modtager store beløb fra Norge, Danmark, Storbritannien og andre lande. Pengene går derefter til PLO og Fatah. Læs også MIFFs artikel her.

Der er ingen tvivl om at Fatah støtter budskabet i videoen og indoktrineringen af børn. De har valgt at fastgøre videoen øverst på deres Facebook-side, så alle der besøger deres side ser den.

At Fatah støtter mishandling af børn og brugen af børn som soldater er ikke noget nyt. Palestinian Media Watch har afdækket sådanne historier i en årrække. For nylig afslørede de hvordan Fatah fik en lille pige til at læse et digt op på radio, om hvordan palæstinensiske børn er “ammunition” og ment for “martyrdød.”

MIFF er med i en international kampagne for at redde palæstinensiske børn fra at blive børnesoldater. Du kan læse mere om kampagnen ved at klikke her.

Klik her for underskrive den internationale protest mod misbrug af palæstinensiske børn som børnesoldater.

Se videoen med Amir som Fatah beder sine tilhængere om at dele videre:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem