Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Ekstrem palæstinensisk børnemishandling

Ru'a Tamimi læser et digt op på palæstinensisk radio, der opfordrer børn til martyrdød. (Foto: Skærmdump, YouTube)
Palæstinensiske børn oplæres i, at de ikke er skabt til glæde, men martyrdød.

For nylig læste en lille palæstinensisk pige et digt op på en palæstinensisk radiokanal, der vidner om ekstrem mishandling af børn i det palæstinensiske samfund. Palæstinensiske børn trænes regelmæssigt i at romantisere og søge død. Det digt, som pigen læste op, handler om en lille dreng fuld af spænding, fordi han tror, at han vil få legetøj af sin mor. Men i stedet for at give sønnen et stykke legetøj som en præmie for at spise sin mad, giver hans mor ham en riffel. Da drengen bliver forvirret over gaven, svarer moren med en dyster kendsgerning:

Min søn, vi er ikke skabt til lykke. I mine øjne er du skabt til martyrdød.

Det er blot et ud af flere ekstreme budskaber, der læses op på i radioen af den lille palæstinensiske pige. Fatah-bevægelsen, ledet af den palæstinensiske præsident Mahmoud Abbas, delte radioindslaget med sine 250.000 følgere på Facebook. Videre i digtet, som har et budskab som er et helt klart overgreb mod børn, får palæstinensiske børn forklaret, hvorfor de skal dø som martyrer: De er islams “ammunition og våbnet som vil befri og erobre Jerusalem.”

Jerusalem er vores, vores våben er islam, og vores ammunition er vores børn. Og du, min søn, skal være martyr.

Ideologien, der kommer til udtryk, illustrerer de palæstinensiske myndigheders misbrug af deres egne børn, som den israelske organisation Palestinian Media Watch har dokumenteret i en årrække. Digtet fremhæver også den indoktrinering, som palæstinensiske børn udsættes for, ved at få dem til at indtage et verdenssyn, som krænker barnets naturlige instinkt for livet. Som alle andre børn håber drengen på at få legetøj, men i stedet får han en riffel. Da det er i modstrid med et barns naturlige følelser og tanker, er drengens ubehag forbundet med oplevelsen også inkluderet i digtet.

Drengen vendte tilbage til sin seng og klagede til puden, for han var for ung til den slags ting.

Alligevel, i slutningen af digtet, efter at drengen i en drøm får besked af Jerusalem om at han skal “befrie byen fra jøderne”, giver drengen op og fortsætter “med riflen i hånden”.

I flere årtier har Palestinian Media Watch påpeget, at der er noget alvorligt galt med den slags signaler, der sendes til palæstinensiske børn, og at børns rettigheder åbent krænkes. I et lignende digt, der blev sendt på den officielle palæstinensiske tv-kanal i fem år i 2000’erne, blev børnene opfordret til at smide deres legetøj væk og i stedet hente sten.

Også i skolebøgerne, som blandt andet finansieres af Norge og Danmark, er vold, martyrdød og jihad tilbagevendende temaer. – Rapport udgivet af Impact-se, har vist at ekstreme nationalistiske og islamistiske ideer har mere plads end før – også i matematik og naturvidenskab.

Her er radioindslaget, hvor digtet om martyrer læses op:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem