Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Lord Baron Stuart Polak til House of Lords: -Britiske skattepenge belønner palæstinensisk terror

Lord Baron Stuart Polak (Foto: https://members.parliament.uk/member/4547/portrait)
Lord Polak til House of Lords: -Jeg har ikke noget problem med legitim kritik af Israel, men den besættelse af Israel må stoppe. Fremhævelsen af den jødiske stat er forkert, uberettiget og spiller en afgørende rolle i en stigning af antisemitisme.

-Israel udpeges med kvalmende hyppighed, sagde Lord Baron Stuart Polak, præsident for de konservative venner af Israel (CFI) i en tale til House of Lords (det britiske parlament) den 7. januar, skriver Israel Hayom.

-Jeg har ikke noget problem med legitim kritik af Israel, men den besættelse af Israel må stoppe. Fremhævelsen af den jødiske stat er forkert, uberettiget og spiller en afgørende rolle i en stigning af antisemitisme, sagde Lord Baron Stuart Polak.

-Uanset om det er i Monsey [New York] i USA eller bare ned ad vejen i South Hampstead – opstår det som vi har set i Arbejderpartiet når ledelsen svigter, tilføjede Polak.

Lord Polak rejste også spørgsmålet om de palæstinensiske myndigheders (PA) terrorpraksis med “pay to slay” (løn for at dræbe – læs MIFFs artikler om PA løn til terrordømte med israelske liv på samvittigheden her). Lord Polak understregede at den britiske regering er forpligtet til at sikre, at de britiske skatteyderes penge går til dem der har behov for det – ikke til at belønne terrorister der er dømt for grufulde forbrydelser eller deres familier. Som MIFF tidligere har skrevet er danske skatteydere også med til at finansiere terror mod israelere – læs MIFFs artikler om emnet her.

-I 2018 udbetalte PA over 260 millioner engelske pund [338 millioner dollars], hvilket svarer til ca. 7% af PAs årlige budget – til løn til mordere, sagde Lord Polak.

Lord Polak henviste til at Holland stoppede med at give direkte støtte til PA i november på grund af deres terrorbelønningspolitik.

-Vi må betale vores andel men ikke når vores hjælp bruges til at betale for drab. Vi må finde en metode hvorpå vores bistand tjener de modtagere, der har brug for vores støtte i det palæstinensiske samfund og samtidig tjener den britiske skattebetalers interesser, sagde Lord Polak.

Ifølge Israel Hayom har spørgsmålet om PAs løn til terrordømte været på dagsorden i noget tid, alligevel fortalte Lord Polak til Jewish News Syndicate, at det med et nyt britisk parlament er på tide at rejse spørgsmålet igen og sætte dagsorden.

-Min tale var et signal om at det har prioritet i det pro-israelske miljø, forklarede Lord Polak.

Lord Polak lykønskede regeringen med den nye lov der gør det ulovligt for kommunale råd at gennemføre boykotbeslutninger mod Israel.

-Regeringens løfte om lovgivning mod BDS var det første skridt og viser, hvor den nye regering står i forhold til den slags problemer, sagde Lord Polak til Jewish news Syndicate.

Lord Polak ytrerede også sin utilfredshed med FN for at være besat af Israel. Læs MIFFs artikler om emnet her.

-Der var en resolution mod Nordkorea, en mod Syrien, en mod Iran og to mod Rusland. Der var ingen resolutioner mod Kina, Venezuela, Saudi-Arabien eller Pakistan. Men der var ikke mindre end 18 mod Israel. Det er helt uacceptabelt og derudover stemmer UK alt for ofte for resolutionerne, sagde Lord Polak. Læs MIFFs artikel om resolutionerne her.

Polak kritiserede også resolutionen vedtaget mod Israel af FNs generalforsamling den 13. december vedrørende: “Israelsk praksis der berører menneskerettighederne for det palæstinensiske folk i det besatte palæstinensiske territorium inklusiv Øst-Jerusalem.” Lord Polak tilføjede: “Det er tilstrækkeligt for mig at sige, at resolutionen fuldstændigt ignorerede terrorangreb mod israelske civile i Israel som FN kaldte for: “spændinger og vold.”

-FN ignorerede også de dødbringende raket- og missilangreb fra palæstinensere mod israelske byer i årenes løb og forsøgte at fjerne Israels ret til selvforsvar ved at klassificere enhver defensiv foranstaltning som “en krænkelse af international lov.”, tilføjede Lord Polak.

-FN henviste desuden kun til Tempelbjerget i Jerusalem med dets arabiske navn, Haram al-Sharif. Hvad gjorde vi? Vi stemte for resolutionen, mens vores allierede og venner i Canada, Australien og USA havde modet til at stemme imod den.”

Polak sluttede af med at anmode Storbritannien om fremadrettet at være “meget omhyggelig” før der stemmes mod Israel i FN.

MIFF opfordrer Danmark til at adoptere samme omhyggelighed. Den nye regering i Danmark med statsminister Mette Frederiksen (Socialdemokratiet) har desværre valgt en kovending i sin Israel politik – læs MIFFs artikel om emnet her.

Hvis du også er enig i at PAs belønning af terrordømte og FNs urimelige behandling af Israel bør stoppe så bliv medlem af MIFF her.
Du kan også vælge at give en gave til MIFF:
Bankkonto 5290 9020945009
Mobile Pay 49739

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem