Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Vil forbyde kommunale boykotbeslutninger

Boris Johnson fra Det konservative parti. (Foto: Gareth Milner / Flickr.com / CC)
Det konservative parti i Storbritannien planlægger en lov som vil forhindre beslutninger om kommunale og regionale boykotvedtagelser.

Det blev en solid valgsejr for Boris Johnson og Det konservative parti i Storbritannien i sidste uge. Toryerne gik blandt andet til valg på at forbyde kommunalbestyrelser og regionråd kan føre deres egen udenrigspolitik ved boykotaktioner mod andre lande.

Vi vil forbyde at offentlige organer indfører deres eget direkte eller indirekte boykot, deinvesteringer eller sanktioner mod andre lande. Det undergraver samfundets sammenhold, hed det i partiets valgmanifest. En sådan lov vil forhindre at kommuner med Labour-flertal indfører boykot af Israel, skriver Jewish Chronicle.

-Jeg kan ikke komme på noget mere dumt end at ønske deinvestering, sanktioner eller boykot mod et land som, når det kommer til stykket, er det eneste demokrati i regionen, sagde Boris Johnson i 2015.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem