Vil forbyde kommunale boykotbeslutninger

Det konservative parti i Storbritannien planlægger en lov som vil forhindre beslutninger om kommunale og regionale boykotvedtagelser.
Boris Johnson fra Det konservative parti. (Foto: Gareth Milner / Flickr.com / CC)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Det blev en solid valgsejr for Boris Johnson og Det konservative parti i Storbritannien i sidste uge. Toryerne gik blandt andet til valg på at forbyde kommunalbestyrelser og regionråd kan føre deres egen udenrigspolitik ved boykotaktioner mod andre lande.

Vi vil forbyde at offentlige organer indfører deres eget direkte eller indirekte boykot, deinvesteringer eller sanktioner mod andre lande. Det undergraver samfundets sammenhold, hed det i partiets valgmanifest. En sådan lov vil forhindre at kommuner med Labour-flertal indfører boykot af Israel, skriver Jewish Chronicle.

-Jeg kan ikke komme på noget mere dumt end at ønske deinvestering, sanktioner eller boykot mod et land som, når det kommer til stykket, er det eneste demokrati i regionen, sagde Boris Johnson i 2015.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Ingen indlæg at vise