Vil forbyde kommunale boykotbeslutninger

Det konservative parti i Storbritannien planlægger en lov som vil forhindre beslutninger om kommunale og regionale boykotvedtagelser.
Boris Johnson fra Det konservative parti. (Foto: Gareth Milner / Flickr.com / CC)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Det blev en solid valgsejr for Boris Johnson og Det konservative parti i Storbritannien i sidste uge. Toryerne gik blandt andet til valg på at forbyde kommunalbestyrelser og regionråd kan føre deres egen udenrigspolitik ved boykotaktioner mod andre lande.

Vi vil forbyde at offentlige organer indfører deres eget direkte eller indirekte boykot, deinvesteringer eller sanktioner mod andre lande. Det undergraver samfundets sammenhold, hed det i partiets valgmanifest. En sådan lov vil forhindre at kommuner med Labour-flertal indfører boykot af Israel, skriver Jewish Chronicle.

-Jeg kan ikke komme på noget mere dumt end at ønske deinvestering, sanktioner eller boykot mod et land som, når det kommer til stykket, er det eneste demokrati i regionen, sagde Boris Johnson i 2015.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikel– Tostatsløsning med palæstinenserne er en “illusion”
Næste artikelFN til verdenssamfundet: -Ignorér PA’s terrorfinansiering og send flere penge
Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen indlæg at vise