Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Fejrede terrorårsdagen med at afbrænde jødisk by

Her afbrændes en model af en jødisk by under Fatahs 55-årige markering af terror. (Foto: Palestinian Media Watch)
Den palæstinensiske befrielsesorganisation Fatah har udført terror siden 1965.

Det er 55 år siden Fatah, der er hoveddeltageren i PLO, gennemførte sit første terrorangreb mod Israel. Den 1. januar 1955 forsøgte palæstinensiske terrorister at sprænge det største vandprojekt i Israel. Dette var første gang Fatah stod bag et terrorangreb. Siden da har der været mange flere.

For at markere at det er 55 år siden det første terrorangreb har Fatah planlagt at arrangere mange offentlige begivenheder. Det gennemgående tema for markeringerne er at Fatah var de første der brugte terror, at Fatah ikke er stoppet med at bruge terror, og at Fatah aldrig vil stoppe med at bruge terror, skriver den israelske organisation Palestinian Media Watch på sin hjemmeside.

Under et af ​​de allerede afholdte begivenheder præsenterede Fatah en model der illustrerer en jødisk by, de hældte benzin udover modellen af den jødiske by og brændte den til stor jubel fra publikum. Mens modellen brændte blev der spillet musik over højttalerne der lovede at Fathas terror vil fortsætte.

Jeg kommer mod dig min fjende fra hvert hus, kvarter og gade. Vores krig er en krig i gaderne. Jeg kommer mod dig, min fjende. Vi kommer fra hvert hus med økser og knive. Med granater vil vi bekendtgøre en folkekrig. Jeg sværger, min fjende, du vil ikke undslippe folket og revolutionen.

Fra markeringen i Nablus 6. januar 2020.

Lige før modellen af den jødiske by blev antændt fortalte Fatah-næstformand, Mahmoud Al-Aloul, forherligende om al den terror som Fatah har stået bag siden 1965. Han lovede også at terroren mod Israel vil fortsætte fra den palæstinensiske organisation, ledet af den palæstinensiske præsident Mahmoud Abbas.

”Fatah var den første kugle,” råbte han til publikums jubel. Og tilføjede at “sådan er det og sådan vil det fortsætte – uden tvivl”. Derudover priste næstformanden flere kendte palæstinensiske terrorister der har dræbt snesevis af israelere. Han citerede blandt andet Dalal Mughrabi der stod bag et angreb på en israelsk bus i 1978. 38 israelske civile, heriblandt 13 børn, blev dræbt i angrebet. Han nævnte også flere terrorister i israelske fængsler.

Ved du hvilken pris vi betaler for frihed og uafhængighed? Elver af blod. Velsignet være martyrerne! Og til de fanger der lider meget, efter næsten 40 år i fængselsceller. Velsignet være jer alle!

Mahmoud Al-Aloul, NÆSTFORMAND I FATAH.

En anden taler ved Fatah-begivenheden lovede også at terroren mod Israel ville fortsætte, og sagde endvidere at “vi holder stadig våben i vores hånd.”

Ved en anden jubilæumsmarkering, hvor Al-Aloul stod ved siden af præsident Abbas på talerstolen, understregede næstformanden, at han og hele Fatah har stor respekt for palæstinensiske terrorister og mordere.

Hvor stor er ikke lidelsen for de fanger der er vores hjerter nær, og som har ofret deres frihed. Vi sender vores tanker til dem alle – Marwan [Barghouti], Karim [Younes], [Fuad] Al-Shubaki, Ahmad Sa’adat og alle de vidunderlige krigere som vi er så stolte af.

Mahmoud Al-Aloul, næstformand i Fatah.

Palestinian Media Watch har gentagne gange dokumenteret at Mahmoud Abbas’ Fatah har gjort det klart at de ikke er stoppet med at bruge terror – eller væbnet modstand som de kalder det – mod Israel.

Efter palæstinensiske terrorister trådte ind i en synagoge i Jerusalem og dræbte fem jøder med knive og økser i november 2014, udgav Fatah en video på Facebook der tilsyneladende hyldede det grusomme drab.

det er vigtigt at huske at Fatah er partiet der kontrollerer de palæstinensiske myndigheder (PA). De modtager store beløb fra Norge, Danmark, Storbritannien og andre lande. Pengene går derefter til PLO og Fatah.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem