Børn simulerede terrorangreb i palæstinensisk børnehave

De var klædt ud som terrorister og simulerede et terrorangreb mod Israel.
Børn klædt ud som terrorister fra Islamisk Jihad simulerede et terrorangreb i et skuespil i en børnehave. (Foto: Skærmdump)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Under en afslutningsceremoni i Dar-al-Huda-børnehaven i Gaza deltog børn, klædt ud som terrorister fra Islamisk Jihad, i et simuleret terrorangreb på israelere. Ceremonien omfattede brugen af ​​droner, kropskameraer, skudsikre veste, militære uniformer og våbenimitationer, skriver den britiske avis Daily Mail.

Mens forældre, familie og venner sad i hallen, upførte børnene en sofistikeret opvisning på scenen, som omfattede et angreb på, hvad der skulle efterligne en israelsk bygning. Der tog de en israelsk soldat og en civil israeler som fanger.

Ifølge organisationen NGO Monitor skete hændelsen d. 26. maj sidste år. Kun et par uger før opvisningen blev der arrangeret en workshop i børnehaven om, hvordan personalet kunne disciplinere børnene positivt i deres hverdag. Uddannelsen havde modtaget økonomisk støtte fra den svenske regering. Redd Barna og Palestinian Centre for Democracy and Conflict Resolution, organisationer, som Norge støtter økonomisk, bidrog også. Læg mærke til at Danmark også er med på listen over bidragsyderer (klik på link og se skærmdump nedenfor).

Skærmdump er hentet hos NGO Monitor: https://www.ngo-monitor.org/reports/an-internationally-funded-palestinian-kindergarten-indoctrinates-children-with-simulated-violence/

#شاهد فاصل أطفال النخبة ..<3هيك بنفطر بالقدس يا #zain

Publisert av Belal Ashour Fredag 25. mai 2018

Videoen fra ceremonien ligger også på Facebook.

I årene 2017 til 2019 har den svenske regering brugt omkring 18 millioner kroner på Red Barna-projekter på Vestbredden og Gaza for at sikre, at børn ikke udsættes for fysiske og psykologiske overgreb. Projektet arbejdede også for at sikre, at krænkelser af børns rettigheder dokumenteres og adresseres – og at de, der krænker børns rettigheder holdes ansvarlige.

En talsperson for det svenske styrelse for internationalt udviklingssamarbejde (SIDA) benægter, at de penge, de har givet til projektet, er gået til træning i had.

-SIDA støtter ikke hyldest af vold eller terror, hverken i Palæstina eller andre steder. Derudover har vi absolut ingen indikation af, at aktiviteter, der udføres af Red Barna i Palæstina med støtte fra SIDA, fremmer vold eller terror, og vi er overbeviste om, at det ikke er tilfældet, sagde talsmanden.

Hændelsen i maj sidste år er ikke første gang, en sådan ceremoni afholdes i børnehaven. I 2017 var der en lignende ceremoni, hvor børn klædt ud som terrorister fra Islamisk Jihad dræbte det, der skulle efterligne to ultra-ortodokse jøder.

Voksne ser på, mens børn simulerer et terrorangreb mod et israelsk mål. (Foto: Skærmdump)
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelNu kan du snart sætte tænderne i fremtidens bøf
Næste artikelForedrag: Hvad betyder Donald Trump for Israel?
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise