Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Ny kampagne giver en stemme til israelske kvinder udsat for seksuelle overgreb under massakren

Under 7. oktober-massakren blev 112 babyer, børn, kvinder, ældre og mænd myrdet i Kibbutz Be'eri. Indbyggernes hjem blev gennemhullet af skud og brændt. Deres biler blev brændt og overalt er der blodspor. Massakren har kostet over 1,200 livet, over 7,000 sårede, utallige savnet, mindst 240 kidnappet til Gaza. Flere israelske byer er blevet udsat for over 10,000 raketangreb og over 500,000 er blevet flygtninge, der også trues af økonomisk ruin. (Foto: TPS, kibbutz Be'eri, 13. oktober 2023).
Det er verdens pligt at give alle kvinder en stemme, men det sker ikke.

Siden Israel blev ramt af den værste massakre mod jøder siden Holocaust, er der kommet flere beretninger om grove seksuelle overgreb og voldtægter af israelske kvinder og piger.

Den 7. oktober strømmede flere tusind terrorister ind over grænsen fra Hamas-kontrolleret Gaza og gik til angreb mod israelske civile. De ramte alle de mødte på deres vej – babyer, børn, kvinder, gravide, ældre, syge, handicappede og mænd. Alle var legitime mål uanset religion, etnicitet eller køn.

Massakren har kostet mindst 1,200 livet, over 7,000 sårede, utallige savnede, mindst 240 blev kidnappet til Gaza og flere israelske byer er blevet angrebet af over 10,000 raketter. Derudover er mindst 500,000 israelere blevet flygtninge og er truet af økonomisk ruin.

Kvinder og piger har historisk set altid været ekstra udsatte under konflik og krig – der er ikke tilstrækkelig international fokus på, hvad kvinder og piger udsættes for. Eksempelvis har der først været fokus på at forske i kvinder og pigers skæbner under Anden Verdenskrig og Holocaust. I mange år har det været et tabu at tale om, at kvinder og piger blev udsat seksuelle overgreb, voldtægter, tvangsterillisering, medicinske eksperimenter og abort. Det er dybt traumatisernede for ofrene at skulle fortælle om den rædsel de er blevet udsat for, derfor er det verdens pligt at lytte og omfavne ofrene.

Verden lytter ikke til de israelske voldtægtsofreHillel Neuer leder organisationen UN Watch, han er blandt dem, der har gjort opmærksom på, at FN og andre internationale organer ikke lytter til de israelske kvinder og piger, der blev udsat for ubeskrivelige seksuelle overgreb under 7. oktober-masakren. Der lyttes heller ikke til de mange vidner, der så hvad kvinderne og pigerne blev udsat for. Mange af ofrene endte med at blive brutalt myrdet, de har ikke en stemme. Derfor har verden pligt til at tale for dem, men det sker ikke.

X (tidligere Twitter), skrev Neuer: – Jeg rapporterede, hvordan FN’s overvåger af vold mod kvinder, Reem Alsalem, har nægtet at sige et ord om israelske kvinder, der blev seksuelt misbrugt under Hamas-massakren. Men det bliver værre endnu: hun benægter, at det overhovedet er sket, og kalder det “desinformation.” Hun burde se følgende klip.

Den danske journalist Jotam Confino, har sammen med andre internationale journalister set meget brutale klip af, hvad israelske kvinder og piger blev udsat for under massakren. Der advares om meget stærke beskriveler:

Siden 7. oktober-massakren er der blevet spredt Holocaust-lignende benægtelse globalt – sociale medier har været en stor drivkraft bag de værste konspirationsteorier, der spredes med lynets hast. Jotam Confino har set flere meget voldsomme klip fra 7. oktober-massakren som er veldokumenteret af terroristerne selv. De havde GoPro kamera på sig og delte massakren på sociale medier. De havde også joornalister med fra flere store internationale nyhedskanaler – journalisterne filmede også hvad der skete.

Til DR sagde Confino: – De scener, vi har set, det er der nogle, der ikke tror på, og som påstår, det er overdrevet. At vi er nået dertil, det er så absurd.

Ny kampagne giver israelske kvinder og piger en stemme – på https://www.metoo-unlessurajew.com/, kan du se mere om kampagnen. En FN-rapport om kvinders rettigheder har ignoreret voldtægt, bortførelse og drab på israelske kvinder. Kampagnen “metoo unless ur a jew” lanceres som en reaktion på rapporten. Natali Levitsky som har taget initiativ til kampagnen og Adi Levia, der leder kampagnens strategiteam og er social iværksætter, udtaler i interview til Gual Pinto: – Kvindeorganisationer har ignoreret, hvad der er sket her – det er uacceptabelt, FN’s opførsel er uacceptabel.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem