Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Hamas-terrorist: – Vi fik besked om at vi ville få 70.000 kroner for hvert gidsel

Her ses et udbrændt hus i kibbutz Be'eri. Mange af kibbutzens indbyggere blev dræbt eller kidnappet af Hamas. (Foto: Flash90)
Hamas-ledelsen sagde at vi skulle dræbe og kidnappe civile, også børn, kvinder og ældre.

Siden Hamas-massakren i Israel den 7. oktober, er der kommet flere og flere oplysninger frem om hvad der skete da flere tusind terrorister stormede ind over grænsen fra Gaza og gik til angreb mod forsvarsløse babayer, børn, kvinder, gravide, ældre, syge og mænd.

Der advares om stærke beskrivelser.

Den mest veldokumenteret massakre i historien – i går deltog den danske journalist Jotam Confino sammen med omkring 100 internationale journalister i et pressemøde i Israel, hvor journalisterne så ucensurerede Hamas-klip. Israel har valgt at vise verden, hvad der skete under massakren i kampen mod den Holocaust-lignende benægtelse, der florerer på sociale medier.

Journalisterne så 43 minutters massakre fanget af overvågningskameraer, kropskameraer båret af Hamas-terroristerne, kameraer i bilers instrumentbræt, fra sociale medier og klip fra mobiltelefoner. Brutaliteten var så voldsom at flere journalister græd. I klippene så journalisterne blandt andet børn blive brutalt myrdet og ofre der blev halshugget.

Journalisterne blev bedt om ikke at vise klippene af hensyn til ofrene og deres efterladte. Der blev frigivet et kort klip til offentligheden, hvor Hamas-terrorister stoppede en kørende en bil. Terroristerne skød mod bilen og passagerene blev myrdet, skriver The Guardian.

Journalisterne så også klip af terrorister, der gik ind i et hus, hvor en lille pige havde gemt sig under et bord. Terroristerne talte lidt med hende og skød hende.

I et andet klip ses en far løbe med sine små sønner mod et beskyttelsesrum. En terrorist kastede en granat som dræbte faren. Drengene løb videre dækket af blod mens de råbte: – Far er død.

I et andet klip forsøgte en terrorist at halshugge en hårdt såret mand som lå på gulvet, terrorister der myrdede kvindelige soldater, en terrorist som ringede i jubel til sin familie: – Jeg har dræbt 10 jøder med mine egne hænder. Jeg bruger den døde jødiske kvindes telefon til at ringe til jer.

I endnu et klip ses en israelsk kvinde, der undersøger en delvist brændt kvindes lig for at se, om hun var et familiemedlem. Offerets kjole var trukket op og hund havde ikke trusser på. De israelske myndighederne har beviser for at kvinder og børn blev voldtaget.

Journalisterne så også en halshugget israelsk soldat og brændte lig – flere af dem var børn.

Israels interne sikkerhedstjeneste Shin Bet og Israels politi har frigivet klip, hvor terrorister fotæller, hvad de blev lovet for at deltage i massakren og hvad de gjorde mod deres ofre, skriver Jerusalem Post.

Alle Hamas-terroristerne har fortalt at de havde fået eksplicit instruks om at myrde og kidnappe civile – også ældre, kvinder og børn.

En af terroristerne fortalte at de var blevet lovet $10,000 (svarende til omkring 70,000 kr) for hvert gidsel de tog.

Planen var også at ovetage kontrollen over de israelske samfund og kibbutzer, hvor de havde myrdet og kidnappet indbyggerne.

Flere af terroristerne har meget detaljeret fortalt hvad der skete under massakren. Her er nogle eksempler:

– Vi havde fået besked om at kidnappe kvinder og børn.

– Hun lå livløs på gulvet. Jeg skød hende en ekstra gang – min leder råbte af mig, at jeg ikke måtte spilde kugler på dem der allerede var dræbt.

Terroristerne siger meget tydeligt, at de kom for at dræbe uden at skelne mellem civile og soldater.

En terrorist fortæller: – Da vi var færdige med at dræbe, brændte vi to huse ned.

Herefter fortalte han hvordan de kidnappede civile.

Terroristerne fortalte også at de brugte røg til at tvinge indbyggerne ud af deres hjem så de kunne dræbe dem. De dræbte også indbyggernes kæledyr.

Terroristerne fortalte om mange dræbte der lå overalt, indbyggere der græd og mange, der forsøgte at flygte.

De 6 terrorister der blev afhørt i klippet, blev spurgt om islam tillader den massakre de havde begået. Svaret lød: – Nej, islam tillader ikke at dræbe kvinder og børn.

Flere af terroristerne havde taget stoffet Captagon – et syntetisk amfetamin-lignende stof. Stoffet holdt terroristerne vågne, rolige, ligeglade og fattede mens de slagtede hele familier, brændte dem levende i deres hjem, myrdede babyer foran deres forældre/myrdede forældre foran deres børn, skar kropsdele af deres ofre mens terroristerne spiste deres ofres Shabbat-måltid eller voldtog og misbrugte kvinder ved siden af ligene af dem, de allerede havde myrdet.

I skrivende stund har massakren kostet over 1400 babyer, børn, kvinder, ældre, syge og mænd livet. Over 5000 er såret, mindst 222 er blevet kidnappet, inkl en ældre dansk mand.

Flere israelske byer er blevet tæppebombet af raketangreb og flere terrorceller er blevet stoppet inden de nåede at udføre terrorangreb.

Hamas har frigivet 4 gidsler – en mor og datter og i dag blev to ældre, syge kvinder frigivet – de har alle fortsat familiemedlemmer, der sidder fanget i Gaza.

Mindst 21 børn fra 13 familier er blevet forældreløse. Flere børn sidder fanget alene i Gaza. I alt er der omkring 30 børn som sidder fanget i Gaza, flere af dem er babyer.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem