Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Hamas-terroristerne tog stoffer inden de massakrerede civile

Mange af Hamas-terroristerne var påvirkede, da de gik fra dør til dør og massakrerede israelske familier. På billedet ses en famiies soveværelse i kibbutz Kfar Aza efter Hamas-massakren. (Foto: Flash90)
Der er blevet fundet Captagon-piller på terroristerne efter Hamas-massakren i Israel. IS-terrorister indtog samme stof.

Flere af terroristerne, der udførte massakren i Israel den 7. oktober, menes at have været påvirket af stoffet Captagon – et syntetisk amfetamin-lignende stof, skriver Jerusalem Post.

Captagon blev oprindeligt produceret i Europa og smuglet via Tyrkiet til det arabiske marked.

Pillerne blev fundet i lommerne hos mange af de terrorister, der blev dræbt i kampe med israelsk politi og soldater i Israel.

Captagon, der er kendt som “fattigmands kokain”, holdt terroristerne vågne, rolige, ligeglade og fattede mens de slagtede hele familier, brændte dem levende i deres hjem, myrdede babyer foran deres forældre/myrdede forældre foran deres børn, skar kropsdele af deres ofre mens terroristerne spiste deres ofres Shabbat-måltid eller voldtog og misbrugte kvinder ved siden af ligene af dem, de allerede havde myrdet.

I 2015 blev Captagon kendt efter det kom frem at IS-terrorister havde brugt stoffet til at undertrykke frygt før de udførte terrorangreb. De seneste år er lande som Libanon og Syrien begyndt at producere og distribuere stoffet i stor skala. Stoffet er også blevet populært i Hamas-kontrolleret Gaza.

For to år siden afslørede The New York Times, at personer knyttet til den syriske diktator Bashar Assad, inkl. hans brødre, var involveret i produktion og salg af Captagon.

Også den libanesiske terrororganisation Hizbollah tjener på at sælge stoffet.

Fortjenesten genereret fra narkotikahandlen i Syrien overstiger indtægterne fra landets lovlige eksport.

Alene fra Syrien blev der eksporteret Captagon for over 22 milliarder kroner i 2020.

Da fransk politi ransagede hjemmene hos terroristerne, der dræbte 90 mennesker i koncertsalen Bataclan i 2015, fandt de også Captagon.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem