Mange af Hamas-terroristerne var påvirkede, da de gik fra dør til dør og massakrerede israelske familier. På billedet ses en famiies soveværelse i kibbutz Kfar Aza efter Hamas-massakren. (Foto: Flash90)

Hamas-terroristerne tog stoffer inden de massakrerede civile

Der er blevet fundet Captagon-piller på terroristerne efter Hamas-massakren i Israel. IS-terrorister indtog samme stof.

Flere af terroristerne, der udførte massakren i Israel den 7. oktober, menes at have været påvirket af stoffet Captagon – et syntetisk amfetamin-lignende stof, skriver Jerusalem Post.

Captagon blev oprindeligt produceret i Europa og smuglet via Tyrkiet til det arabiske marked.

Pillerne blev fundet i lommerne hos mange af de terrorister, der blev dræbt i kampe med israelsk politi og soldater i Israel.

Captagon, der er kendt som “fattigmands kokain”, holdt terroristerne vågne, rolige, ligeglade og fattede mens de slagtede hele familier, brændte dem levende i deres hjem, myrdede babyer foran deres forældre/myrdede forældre foran deres børn, skar kropsdele af deres ofre mens terroristerne spiste deres ofres Shabbat-måltid eller voldtog og misbrugte kvinder ved siden af ligene af dem, de allerede havde myrdet.

I 2015 blev Captagon kendt efter det kom frem at IS-terrorister havde brugt stoffet til at undertrykke frygt før de udførte terrorangreb. De seneste år er lande som Libanon og Syrien begyndt at producere og distribuere stoffet i stor skala. Stoffet er også blevet populært i Hamas-kontrolleret Gaza.

For to år siden afslørede The New York Times, at personer knyttet til den syriske diktator Bashar Assad, inkl. hans brødre, var involveret i produktion og salg af Captagon.

Også den libanesiske terrororganisation Hizbollah tjener på at sælge stoffet.

Fortjenesten genereret fra narkotikahandlen i Syrien overstiger indtægterne fra landets lovlige eksport.

Alene fra Syrien blev der eksporteret Captagon for over 22 milliarder kroner i 2020.

Da fransk politi ransagede hjemmene hos terroristerne, der dræbte 90 mennesker i koncertsalen Bataclan i 2015, fandt de også Captagon.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp