Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Hvor meget er en myrdet jøde værd?

Lital Shemesh sad chokeret i sin sofa da beskederne om terrorangrebet tikkede ind. Hendes onkel Shay Silas Nigrekar og hans søn Aviad Nir blev skudt og myrdet på klos hold af terrorist mens de var ved at få repareret deres bil hos palæstinensisk bilmekaniker. Her ses deres begravelse i Ashdod i Syd-Israel, 20. august 2023. (Foto: Flash90)
Ny bog ser nærmere på de 'reformerede' og 'revitaliserede' palæstinensiske myndigheder (PA), der fortsat opildner til terror og udbetaler terrorløn for at myrde israelere.

I 1993 mundede hemmelige forhandlinger (med norsk hjælp) ud i Oslo-aftalerne mellem Israel og palæstinenserne. Oslo-aftalerne blev underskrevet af Israels daværende premierminister Yitzhak Rabin og PLO leder Yassir Arafat i Washington den 13. september. I aftalerne blev parterne enige om at oprette et palæstinensisk selvstyre og dermed så de palæstinensiske myndigheder (PA) dagens lys. PA har siden modtaget milliarder af skattekroner fra blandt andet EU, Danmark, Sverige, Norge og USA. Igennem årene har PA fået international kritik for at misbruge midlerne til deres terror- og propagandakrig mod Israel, alligevel fortsætter skattekronerne med at strømme ind i PA’s pengekasse.

Sådan misbruger PA danske skattekroner, MIFF har igennem flere år gjort opmærksom på, at PA som de danske skatteydere er med til at finansiere, misbruger bistanden på korruption, nepotisme, jihad skole-pensum, opildning til- og aktiv støtte af terror, der koster israelske liv. Dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden, får livslang terrorløn og terroristernes familier får økonomisk hjælp, ære og hyldest i det palæstinensiske samfund. Terrorister, der bliver dræbt mens de udfører terrorangreb, hyldes som martyrer og deres familier fortæller hvor stolte de er i PA’s medier, som de danske skattekroner også er med til at finansiere. Palæstinenserne indoktrineres til at dyrke en dødskult fra vugge til grav og helt små børnehavebørn/skolebørn oplæres i at hylde døden. Børnene oplæres i, at de er sat i verden for at dø – ikke for at leve eller skabe glæde. Små palæstinensiske børn oplæres i at ofre livet som martyrer.

MIFF har også gravet i Folketingets arkiv og fundet utallige politiske diskusioner om PA-misbrug af dansk bistand – se her

Gadi Taub er forfatter, historiker, klummeskribent og medvært på Tablets Israel Update-podcast. Her fortæller han om terrorkrigen mod Israel i Tablet:

Terror tæt inde på livet, Lital Shemesh er nyhedsvært på den israelske kanal Channel 14. Desværre er hun en ud af alt for mange israelere, hvis liv er blevet ødelagt af terror. I sin nye bog Hvor meget er en myrdet jøde værd?, fortæller hun om den forfærdelige dag i august 2023 som hun aldrig vil glemme: – Jeg sad derhjemme, da WhatsApp-beskederne pludseligt strømmede ind. I beskederne skrev de at palæstinensere havde taget billeder af israelske terrorofres id-kort og delt dem på sociale medier. Der sad jeg chokeret i min sofa og så ansigterne af min elskede onkel Silas og hans søn Aviad. En terrorist var kommet hen til bilværkstedet, hvor min onkel og hans søn var ved at få repareret deres bil. Terroristen skød og myrdede dem på klos hold. Dagen efter blev min børnehavelærer også myrdet af en terrorist.

Her ses israelske sikkerhedsstyrker stå ved det blodige gulv hos palæstinensisk bilmekaniker i den palæstinensiske by Huwara i Samaria, hvor Litals onkel Shay Silas Nigrekar og hans søn, Aviad blev skudt og myrdet på klos hold af terrorist, 19. august 2023. (Foto: TPS)

Hvor meget er en myrdet jøde værd? Bogens titel er ikke kun et politisk spørgsmål – den er også et regnestykke med et numerisk svar: De palæstinensiske myndigheder (PA) udbetaler terrorløn til terroristerne og deres familier, beregnet ud fra hvor stor skade de har voldt deres israelske terrorofre – jo større skade, jo højere løn. PA beregner terrorlønnen ud fra hvor mange år den dømte terrorist sidder fængslet – jo længere straf, jo højere terrorløn.

Hvorfor bad terrorist om at blive fængslet igen? PA udbetaler terrorløn så længe terroristen sidder fængslet – terrorlønnen stopper når terroristen løslades. Dvs at terroristerne får en klar økonomisk fordel ud af at begå så blodige terrorangreb som muligt. Under 7. oktober-massakren mod Israel stormede flere tusind terrorister ind over grænsen fra Hamas-kontrolleret Gaza og gik til angreb mod forsvarsløse babyer, børn, kvinder, ældre og mænd og kidnappede omkring 250 til Gaza. I november gik Israel med til at løslade flere hundrede terrorister dømt for alvorlige terrorangreb, for at redde flere af gidslerne hjem. En af de løsladte terrorister bad efterfølgende Israel om at fængsle ham igen, hvilket Israel nægtede at gøre. Terroristen ville tilbage i fængsel for at få genoptaget sin terrorløn fra PA.

Bliv martyr og giv din familie livslang økonomisk sikkerhed – terrorister som bliver dræbt mens de myrder israelere, får “æren” af martyr-status, hvilket udløser livslang terrorløn og ære til deres familier.

Budskabet er ikke til at tage fejl af – at myrde jøder er et religiøst kald med det ideologiske- og politiske mål at etnisk udrense Israels jødiske befolkning, krydret med stor økonomisk gevinst betalt af international bistand, inkl. dansk-PA bistand.

Hvor meget tjener terroristerne pr måned i PA-terrorløn? Minimums terrorlønnen ligger på 1.450 shekel (svarende til ca. 2.660,97 kr) pr måned. Gennemsnitslønnen ligger på 2.987 shekel (svarende til omkring 5.480,54 kr) pr måned. Selv mindre alvorlige terrorangreb som giver terrorister op til 3. års fængsel, udløser terrorløn. Men vil du virkelig sikre din familie økonomisk, skal der mere til og det kræver jødiske lig på bordet. En terrorist som idømmes 10. års fængsel, tjener fire gange mindstelønnen og to gange gennemsnitslønnen. Idømmes terroristen op til 30. års fængsel, fordobler PA terrorlønnen til otte gange minimumslønnen og fire gange gennemsnitslønnen.

Karriere som terrorist med israelske liv på samvittigheden, Lital skriver sarkastisk: – Mens israelere drømmer om højere lønninger i den højteknologiske sektor, drømmer palæstinensere om højere lønninger i terrorsektoren.

Pay for slay politik – en økonomisk byrde for PA, de palæstinensiske myndigheder (PA) bruger 7 % af deres budget på at udbetale terrorlønninger for at myrde israelere. Alligevel har PA gentagne gange slået fast, at terrorlønninger er deres vigtigste post i budgettet. Alle internationale forsøg på at stoppe PA’s terrorløn-politik, har slået fejl.

I 2018 udtalte PA-præsident Mahmoud Abbas: – Selv hvis vi kun havde en øre tilbage, ville vi bruge den på martyrerne og deres familier, og først derefter ville vi bruge penge på vores øvrige indbyggere. Vi værdsætter og respekterer vores martyrer, der baner vejen for Palæstinas uafhængighed for fremtidige generationer. Vores martyrer og fanger er vores stjerner på det palæstinensiske folks himmel.

PA’s Pay for Slay-politik går igennem det palæstinensiske samfund som en rød tråd. Jihad mod jøder gennemsyrer alle aspekter af livet – fra vugge til grav. Terrorister hyldes som nationale helte, gader, pladser, skoler, institutioner og sportsbegivenheder opkaldes efter dem. Terrorister der har myrdet israelere ses alle steder i gadebilledet og dyrkes som børn- og unges rollemodeller.

PA jihad-skolebøger spiller afgørende rolle, palæstinensiske skoler er afgørende i at oplære palæstinensiske børn i jihad. Det sker både via skolebøger og opildning til had, antisemitisme og terror. Flere internationale undersøgelser har vist, at PA-skolebøger er gennemsyret med indoktrinering som forgifter de palæstinensiske børns hjerner.

Her er et par eksempler i matematik: – Hamas affyrer raket som vejer 50 kilo mod det besatte Tel Rabia [Tel Aviv], beliggende 90,25 km væk. Hvilken hastighed har raketten brug for at kunne flyve, hvad vil den maksimale højde være, og hvor lang tid vil det tage raketten at nå sit mål?

– To personer bærer en kiste på deres skuldre som vejer 200 Newton i begravelsen af en martyr som vejer 800 Newton. Hvor meget styrke skal de to mænd bruge for at kunne bære kisten?

Her et eksempel i grammatik undervisning, i en grammatikøvelse bliver eleverne bedt om at bruge arabiske diakritiske tegn i følgende sætning: – Tænk ikke på besætteren [israelerne] som et menneske.

Dødskulten gennemsyrer samfundet og du finder den overalt. Uanset hvor meget israelerne igennem årene havde håbet på at det ikke var tilfældet, bygger palæstinensisk etos på etnisk udrensning af jøder fra floden til havet.

7. oktober-massakren mod Israel har ændret alt, Lital skriver at israelerne har lært at bide sig i tungen og leve med terrorkrigen, i håb om at PA er et bedre alternativ til en anden palæstinensisk ledelse.

Massakren har bragt israelerne i en umulig situation. Under et nyligt interview fortalte Itamar Marcus som grundlagde Palestinian Media Watch (PMW), der i årtier har dokumenteret PA’s Pay for Slay-politik, at 7. oktober-massakren ikke var et resultat af Hamas’ indoktrinering, men derimod PA’s indoktrinering. Det er der flere grunde til: I 2005 trak Israel sig helt ud af Gaza som kom under Fatahs kontrol (Fatah kontrollerer PA). Mens PA og Fatah har haft den fulde kontrol over deres selvstyreområder siden primo 90’erne, kom Hamas først til magten i Gaza, efter deres blodige kup mod Fatah i 2007. Palæstinensiske børn i Hamas-kontrolleret Gaza og i PA’s selvstyreområder i Judæa og Samaria (Vestbredden) undervises i PA’s skolepensum. Skolebøgerne plantede de ideologiske frø, der bar de forgiftede frugter som Hamas høstede under massakren.

Her ses PA’s “lønskala” til dømte terrorister: https://www.tabletmag.com/sections/israel-middle-east/articles/how-much-is-dead-jew-worth

I bogen citerer Lital flere kilder, blandt dem tidligere oberstløjtnant Maurice Hirsch fra Jerusalem Center for Public Affairs. Han er enig i at PA’s indoktrinering er et større problem end den fra Hamas. Tror man, at det vil være en bæredygtig løsning, at Gaza fremadrettet styres af de “moderate” palæstinensiske myndigheder (PA), der på mirakuløs vis ville blive “revitaliseret” og underskrive en fredsaftale med Israel, lever man i La La Land.

Hensigten med Oslo-aftalerne var at de skulle munde ud i en to-statsløsning og Israel skulle bevæbne PA’s politistyrker. Dvs. at Israels sikkerhed skulle outsources til PA. Hensigten var at PA skulle stoppe terrorkrigen mod Israel, i stedet satte PA terrorkrigen mod Israel i system, hvilket har kostet tusindvis af israelske liv.

Over 100 år med palæstinensisk terror, mens to-statsløsningen hyldes af flere lande, inkl. Danmark, er virkeligheden en helt anden. Alle meningsmålinger viser et stort flertal af palæstinenserne afviser den og ingen palæstinensisk leder tilskynder til fred med Israel. Siden 1920’erne har jøderne drømt om fredelig sameksistens med deres palæstinensiske naboer, men er blevet mødt med terror. Arabiske ledere har afvist alle forslag om at få en palæstinensisk stat siden 1937. Flere af PA’s sikkerhedsstyrker har været direkte involveret i terrorangreb mod israelere, men du kommer næppe til at læse om det i danske medier. PA-embedsmænd praler over deres involvering i terror som koster israelske liv og konkurrere med Hamas om hvem der kan myrde flest jøder.

I en PMW-rapport fra primo 2024, citeres en PA-talsmand der pralende fortæller at: – Omkring 63-65% af martyrerne i Judæa og Samaria er Fatah-medlemmer. De fleste af dem er enten medlemmer af [PA] sikkerhedsstyrker eller deres sønner.

I en rapport fra den israelske NGO Regavim, er inkluderet en udtalelese fra en talsmand for PA’s sikkerhedsstyrker. Han fortæller at over 300 sikkerhedsfanger i israelske fængsler er PA-sikkerhedsstyrker. Derudover er 2.000 medlemmer af PA’s sikkerhedsstyrker de seneste tre årtier, blevet “martyrer” i terrorkrigen mod Israel. I rapporten blev åbne kilder gennemgået for perioden 2020-2024 og fandt frem til 78 PA-sikkerhedstjenestemænd som havde begået terror mod Israel. 46 af dem blev dræbt, mens de begik deres terrorangreb.

Mens Vesten stædigt holder fast i at PA er moderate og en partner i fred, lægger PA ikke skjul på at de har en helt anden agenda. På den måde kan de sikre deres legitimitet i det palæstinensiske samfund.

Palæstinensiske meningsmålinger viser at over 70 % af palæstinenserne i Judæa og Samaria støtter 7.oktober-massakren mod Israel.

At myrde jøder giver meget mere end en økonomisk belønning. Det giver også prestige, legitimitet, popularitet, anerkendelse og ære. PA har allerede sat terroristerne som begik 7. oktober-massakren på deres lønningsliste.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem