Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Jeg vil aldrig glemme det: – Terroristerne delte billede af min bedstemors blodige lig på Facebook

Mor Bayders bedstemor nåede ikke ind i beskyttelsesrummet, da raketregnen fra Hamas-kontrolleret Gaza begyndte. Hamars-terrorister slagtede bedstemoren i sit hjem og brugte hendes mobil til at dele billedet af hendes blodige lig på hendes Facebook-væg, så hendes familie kunne se det. (Foto: Skærmdump fra Berlingske Tidende)
Siden i lørdags er ver 900 børn, kvinder, ældre og mænd blevet myrdet af Hamas - en af dem var Mors berdstemor fra kibbutz Nir Oz som blev slagtet i sit hjem.

Siden Hamas-terrorister lancerede deres blodige angreb mod Israel i lørdags, er der kommet utallige historier om, hvad israelerne udsættes for i en krig aldrig set før.

I skrivende stund har Hamas-terroristerne myrdet over 900 børn, kvinder, ældre og mænd – over 2,600 er såret – flere hundrede børn, kvinder, ældre og mænd er blevet kidnappet til Hamas-kontrolleret Gaza og flere israelske byer er blevet udsat for tusindvis af raketangreb.

Flere af de myrdede og gidslerne er udenlandske statsborgere. Mindst 11 af de myrdede var amerikanere, men der er også meldinger om andre nationaliteter blandt ofrene. På sociale medier er der blevet delt blodige klip af thailændere som bliver halshugget, en tysk pige blev myrdet og hendes blodige, nøgne lig blev vist frem i Gaza mens folk spyttede på hende. En lille israelsk dreng, der var blevet kidnappet alene til Gaza, blev vist i klip mens han kalder på sin mor og bliver slået med kæppe.

Mange israelere blev slagtet i deres hjem – utallige hjerteskærende historier om, hvordan terroristerne Live-streamede mordene og delte det på sociale medier.

For første gang i årtier, flokkes danske medier om at bringe de israelske ofres historier – MIFF kan desværre ikke bringe dem alle. Går du ind på DR, TV2 eller andre medier, vil du se en ene hjerteskærende historie efter den anden.

Der skal en særlig ondskab til – Mor Bayder fortæller i Berlignske Tidende at hun løb i beskyttelsesrum da raketangrebene fra Gaza begyndte, men hendes berdstemor var ikke nået med.

Mor fortæller grædende:

»Da vi kom ud, ringede min tante til mor og sagde at vi skulle gå ind på Facebook,«

Hun fortsætter:

»Det var det værste, man overhovedet kunne forestille sig.«

»Min bedstemor lå på gulvet i sit hus. Dræbt i en video. Hele gulvet var dækket i blod, og der lå min bedstemor.«

»Terroristerne havde taget hendes telefon, filmet hende og lagt det på hendes private Facebook-væg. Det var sådan, vi fandt ud af det. Vi skreg, og vi skreg,«

Mors bedstemor boede i kibbutzen Nir Oz i Syd-Israel tæt på grænsen med Hamas-kontrolleret Gaza. 

I lørdags blev kibbutzen angrebet af Hamas-terrorister, et stort antal af kibbutzens 400 indbyggere blev slagtet af terroristerne, mens andre er blevet kidnappet til Gaza.

Mor fortæller:

»Det er det værste, man overhovedet kunne forestille sig. Vi vil aldrig glemme det resten af vores liv,«

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem