Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Palæstinensiske kameramænd afsløret i nye optagelser fra 7. oktober-massakren mod Israel

Her ses Yarden Bibas blive kidnappet af bevæbnede terrorister under 7. oktober-massakren mod Israel. (Foto: Skærmdump, HonestReporting)
Som tak tildeles journalisterne internationale priser for at vise israelere i deres sidste øjeblikke mens bevæbnede terrorister udsætter dem for ubeskrivelig brutalitet - det er ikke journalistik!

Den 7. oktober 2023 stormede flere tusind terrorister ind over grænsen fra Hamas-kontrolleret Gaza og gik til angreb mod forsvarsløse babyer, børn, kvinderældre og mænd. Under massakren blev over 1.200 myrdet med ubeskrivelig brutalitet, utallige blev massevoldtaget, flere tusind blev såret og mindst 250 blev kidnappet til Gaza. Hverken Røde Kors eller andre internationale organisationer har besøgt gidslerne, der holdes fanget under umenneskelige forhold.

Vidste journalister på forhånd at 7. oktober-massakren ville ske? Sådan spurgte MIFF tilbage i november 2023, efter organisationen HonestReporting havde afsløret at journalister og fotografer fra flere ledende nyhedskanaler som New York Times, Associated Press, Reuters og CNN, fulgte med Hamas-terroristerne ind i Israel under massakren.

Journalister filmede mens baby Kfirs far blev kidnappet, MIFF har skrevet utallige artikler om baby Kfir og hans familie, der blev kidnappet til Gaza under massakren. Baby Kfir er det yngste gidsel i Hamas-enklaven, han blev kidnappet som baby sammen med sin 4-årige bror og deres forældre – den 18. januar blev verdens mest triste 1. års fødselsdag for Kfir markeret i Israel. Det vides ikke om familien er i live efter mere end 190 dages fangeskab. Tilbage i november 2023, meddelte Hamas at lille Kfir var blevet dræbt. Nu viser nye klip den voldelige kidnapning af Kfirs far, Yarden Bibas. I klippet ses han omringet af voldelige og bevæbnede terrorister mens journalisterne filmer det hele med professionelle kameraer.

Her ses markering af Baby Kfirs 1. års fødselsdag:

Den 18. januar blev verdens mest triste 1-års fødselsdag fejret for baby Kfir. Han blev kidnappet med sin familie til Gaza under 7. oktober-massakren mod Israel. Tel Aviv, 18. januar 2024. (Foto: Gideon Markowicz/TPS)

Gaza-baserede journalister modtog internationale priser som belønning. Journalisternes identitet i klippet er ikke blevet fastlagt endnu, men den omstændighed at de fulgte med, mens bevæbnede terrorister gik til angreb mod babyer, børn, kvinder, ældre og mænd, bekræfter den triste sandhed at journalisterne som dækkede den værste massakre mod jøder siden Holocaust, ikke var modige journalister der dækkede massakren som ledende internationale institutioner ellers har påstået, da de tildelte journalisterne priser som belønning.

Professionelt kamera side om side med bevæbnede terrorister, i klippet ses en journalist filme kidnapningen af Yarden med et professionelt kamera. Kfirs far ser skrækslagen ud mens han omringes af bevæbnede terrorister. Imens ser journalisten helt upåvirket til og retter skarpt ind med sin kameralinse på Yardens hjerteskærende ansigtsudtryk, siddende fastgjort til en motorcykel midt i total kaos.

Yarden Bibas’ 34-årige kone Shiri blev kidnappet sammen med deres små drenge, 4-årige Ariel og lille Kfir på 9 mdr. I et hjerteskærende klip ses hun skrækslagen, bange og forslået mens hun krammer sine små drenge og bevæbnede terrorister råber af dem. Siden har der ikke været livstegn fra hverken mor eller børn.

Filmer upåvirket mens familien Bibas’ hjerteskærende smerte ses i deres ansigter, i klippene af hvordan familien Bibas blev kidnappet, er det tydeligt at pøblen og kameramændene som filmer dem, ikke lader sig påvirke af en skrækslagen mor, der forsøger at beskytte sine små børn fra de bevæbnede terrorister. Terroristerne og journalisterne ved at forfærdelige billeder er guld værd for lokale og internationale medier.

En del af planen at have journalister med for at filme massakren, terroristerne filmede selv hvad de gjorde mod deres ofre og delte det på sociale medier, men det var ikke nok for dem – journalisterne skulle også filme den værste dag i Israels historie. Den omstændighed at journalisterne kunne operere frit midt i barbariet tyder på, at de som minimum var der med terroristernes blåstempling. De Gaza-baserede journalister var der ikke for at dokumentere, hvad de israelske og udenlandske massakre-ofre blev udsat for – journalisterne var med for at udnytte situationen.

Internationale medier nægter at anerkende overtrædelser af etiske regler, efter HonestReporting kom med sin første afsløring i november 2023, blev Hassan Eslaiah, der blandt andet også lod sig fortografere med Hamas-leder Yahya Sinwar, fyret af CNN og AP. Men derudover har de internationale medier nægtet at anerkende, at alle etiske regler blev brudt. Journalisterne sælger både billeder af en israelsk soldat, der lynches ihjel og billeder af isralere mens de kindappes til Gaza. Som tak tildeles journalisterne internationale priser for at vise israelere i deres sidste øjeblikke mens bevæbnede terrorister udsætter dem for ubeskrivelig brutalitet – det er ikke journalistik!

I sidste måned afslørede Israels nyhedsmagasin Uvda på nyhedskanalen N-12, at dokumentation og deleing af grusomhederne under 7. oktober-massakren var en del af Hamas’ plan.

Internationale medier hoppede med på terrorgruppernes propaganda-krig, for nylig udtalte en talsmand for terrorgruppen Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ), at internationale mediereportere i Gaza villigt hopper på alt hvad Hamas fodrer dem med.

Journalister stod klar til at vise hvordan det ser ud når 1.200 israelere og udlændinge myrdes, massevoldtages og kidnappes, det forfærdelige klip af Yarden Bibas er blot ét ud af mange klip delt på utallige platforme.

Hyldede massakren på sociale medier – modtog international pris som belønning, et fuldstændig grotekt eksempel på verdens hykleri er Motaz Azaiza. For få dage siden blev han udnævnt af TIME Magazine til at være en af de mest indflydelsesrige personer i 2024!

Verdens anerkendelse og fejring af den slags “journalister” er en skamplet!


Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem