Den 7. oktober blev 26 årige Noa og hendes kæreste kidnappet. Sammen med flere pårørende var Noas venner i Folketinget for at rejse debatten om de 243 babyer, børn, kvinder, ældre og mæd der akut har brug for at komme hjem til deres familier. (Skærmdump: https://www.bt.dk/udland/videoen-af-noas-bortfoersel-gik-verden-rundt-nu-staar-vennerne-frem)

Hele verden så Noa blive kidnappet – nu er hendes venner i Danmark for at fortælle hendes historie

Mindst 243 babyer, børn, kvinder, ældre og mænd har akut behov for at komme hjem til deres familier.

I skrivende stund har mindst 243 babyer, børn, kvinder, ældre og mænd siddet fanget som gidsler i Gaza siden 7.oktober-massakren i Israel.

I går var en delegation af pårørende til nogle af gidslerne i Danmark for at tale med medlemmer af Folketiget om deres smerte og frygt.

Foto: Skærdump https://www.facebook.com/IsraelinDenmark

Blandt deltagerne var også pårørende til den danske mand på 69 år, der også sidder fanget og vennerne til 26-årige Noa Argamani som hele verden så blive kidnappet.

I interview til BT, fortæller Noas venner blandt andet, at de håber hun kommer hjem igen uden varrige mén på krop og sjæl.

Klik for at se interview her

Skærmdump: https://www.bt.dk/udland/videoen-af-noas-bortfoersel-gik-verden-rundt-nu-staar-vennerne-frem

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp