Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Hele verden så Noa blive kidnappet – nu er hendes venner i Danmark for at fortælle hendes historie

Den 7. oktober blev Noa og hendes kæreste kidnappet til Gaza. Ultimo oktober var flere pårørende og Noas venner i Folketinget for at rejse debatten om babyerne, børnene, kvinderne, de ældre og mændene, der har akut har brug for at komme hjem. (Skærmdump: https://www.bt.dk/udland/videoen-af-noas-bortfoersel-gik-verden-rundt-nu-staar-vennerne-frem)
Mindst 243 babyer, børn, kvinder, ældre og mænd har akut behov for at komme hjem til deres familier.

I skrivende stund har mindst 243 babyer, børn, kvinder, ældre og mænd siddet fanget som gidsler i Gaza siden 7.oktober-massakren i Israel.

I går var en delegation af pårørende til nogle af gidslerne i Danmark for at tale med medlemmer af Folketiget om deres smerte og frygt.

Foto: Skærdump https://www.facebook.com/IsraelinDenmark

Blandt deltagerne var også pårørende til den danske mand på 69 år, der også sidder fanget og vennerne til 26-årige Noa Argamani som hele verden så blive kidnappet.

I interview til BT, fortæller Noas venner blandt andet, at de håber hun kommer hjem igen uden varrige mén på krop og sjæl.

Klik for at se interview her

Skærmdump: https://www.bt.dk/udland/videoen-af-noas-bortfoersel-gik-verden-rundt-nu-staar-vennerne-frem

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem