Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Er baby Kfir i live?

Den 18. januar blev verdens mest triste 1-års fødselsdag fejret for baby Kfir. Han blev kidnappet med sin familie til Gaza under 7. oktober-massakren mod Israel. Tel Aviv, 18. januar 2024. (Foto: Gideon Markowicz/TPS)
Baby Kfir blev kidnappet med sin familie under 7. oktober-massakren mod Israel. I nyt klip ses han med sin mor og bror omgivet af bevæbnede terrorister i Gaza

Under 7. oktober-massakren mod Israel gik hjerteskærende klip af familien Bibas verden rundt. I klippet ses Shiri blive kidnappet med sine små børn af bevæbnede terrorister.

Der har ikke været livstegn siden familien blev kidnappet til Gaza.

Nyt klip af baby Kfir omgivet af bevæbnede terrorister
I går delte IDF-talsmand Daniel Hagari nyt klip af familien Bibas efter de blev kidnappet, skriver Jewish News Syndicate (JNS).

IDF-talsmand: – At se den skrækslagne mor kramme sine små babyer, omgivet af bevæbnede terrorister er forfærdeligt. Men det er også en opfordring til handling: Vi skal have alle gidslerne hjem.

– Vi er meget bekymrede for Shiri og hendes små børn, og vi gør alt for at få flere oplysninger om deres skæbne, tilføjer Hagari.

Klippet af 9-måneder gammel Kfir sammen med sin 4-årige bror og deres mor, blev taget af terroristerne ved en Mujahideen-brigade terrorforpost.

– Alle dem, der er så uforskammede at stille spørgsmålstegn ved vores ret til at operere i Gaza, men ikke har anstændigheden eller menneskeligheden til at frigive gidslerne, bør se godt på den skrækslagne mor kramme sine babyer. Indtil Hamas frigiver alle vores gidsler, vil vi vende hver en sten, utaler Hagari.

Israels premierminister Benjamin Netanyahu udtaler i klip: – Klippet af familien Bibas i Gaza er hjerteskærende og minder os om, hvem vi har med at gøre.

– Vi vil stille baby- og mødre-kidnapperne til ansvar. De vil ikke slippe af sted med det, udtaler Netanyahu:

I november udtalte Hamas’ militære fløj at baby Kfir, Ariel og deres mor var blevet dræbt.

Kort efter delte Hamas et propagandaklip af deres kidnappede far, som sagde at hans familie var blevet dræbt.

Israels forsvarshær (IDF) fordømte propagandaklippene og kaldte dem “psykologisk terror”.

Netanyahu har opfordret det internationale samfund til at øge presset på Qatar for at få frigvet de resterende 134 gidsler fra Gaza.

– Qatar kan presse Hamas på en måde som ingen andre kan. Qatar er vært for Hamas-ledere og Hamas er økonomisk afhængig af dem, sagde Netanyahu under sin tale til repræsentanter for konferencen af præsidenter for store amerikanske jødiske organisationer, der besøger Jerusalem.

Udtalelserne kom efter flere ugers USA-støttede forhandlinger med qatariske og egyptiske mellemmænd om at få frigivet gidslerne er gået i stå på grund af Hamas-krav. Det menes at omkring 100 gidsler er i

Qatar har både en stor amerikansk militærbase og er vært for Hamas-ledere som lever der i stor luksus. Qatar har længe været med til at finansiere terrorgruppen Hamas i Gaza.

Der skal hårdt pres til for at få gidslerne hjem: – Frigivelsen af gidsler er mulig med stærk militær handling og hårde forhandlinger – meget hårde forhandlinger. Der skal lægges hårdt pres på. Der skal både lægges hårdt pres på Hamas og Qatar, understreger Netanyahu.

Gidslerne har akut behov for at komme hjem, bliver gidslerne ikke frigivet inden ramadanen-fasten, som starter 10. marts, vil IDF fortsætte kampen mod Hamas, udtaler Israels tidligere forsvarsminister Benny Gantz.

– Vi opererer ikke i Gaza for at hævne 7. oktober-massakren, men ud fra en klar overbevisning om at sikre vores fremtid – fremtiden for Israels næste generationer. Vi vil fortsætte med at kæmpe, i ethvert scenarie, til vi har nået vores mål, understreger Gantz.

Over 1.200 blev myrdet under den værste massakre mod jøder siden Holocaust, den 7. oktober strormede flere tusind terrorister ind over grænsen fra Hamas-kontrolleret Gaza, og gik til angreb mod forsvarsløse babyer, børn, kvinder, ældre og mænd. Over 1.200 blev myrdet med ubeskrivelig brutalitet, flere tusinde blev såret og over 250 blev kidnappet til Gaza.

Siden er nogle gidsler blev frigivet mod at Israel løslod flere hundrede terrorister dømt for alvorlige terrorangreb. IDF har formået at frigive få gidsler i modige operationer i Gaza.

Senest lykkedes det IDF at få israelsk-aragentinske Fernando på 60 år og 70-årige Louis reddet ud af Hamas-enklaven i en yderst farlig operation.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem