Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Palæstinensisk Islamisk Jihad: – Terrorister misbruger alle hospitaler i Gaza

Her ses israelske soldater udenfor Shifa hospital i Gaza. (Foto: IDF)
Talsmand for terrorgruppen Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ), erkender at de misbruger hospitalerne i Gaza.

Under sit afhør hos Israels interne efterretningstjeneste Shin Bet, erkendte talsmand for terrorgruppen PIJ, at palæstinensiske terrorister har overtaget alle hospitalerne i Gaza.

Uda Abu blev anholdt under Israels omfattende antiterror-operation ved Shifa hospital i Gaza. Under operationen blev over 200 terrorister dræbt og over 500 blev anholdt. Nu har Shin Bet delt deres afhør af PIJ-talsmand. Under sit afhør sagde terroristen blandt andet: – Terrorgrupperne misbruger alle hospitaler Gaza. Vi har strøm og internet 24/7 på hospitalerne.

Uda Abu fortalte også, at det lykkedes ham at narre internationale medier og verden til at vende sig mod Israel. Terrorgruppen fik blandt andet verden til at tro, at Israel havde bombet Al Ahli hopsital i Gaza by tilbage i oktober 2023. Verden over havde medierne tralvt med at skyde skylden på Israel, men knap så travlt med at undskylde, da det viste sig at en terrorraket stod bag eksplosionen ved hospitalets parkeringsplads

Uda Abu tilføjer: – Vi løj og bedragede verden med historien om, at det var en israelsk raket, der havde ramt et hospital i starten af ​​krigen.

Under sit afhær fortalte han også, hvordan palæstinensiske terrorister misbruger ambulancerne på hospitalerne i Gaza. Se mere her:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem