Search
Den lille rødtop - baby Kfir (tv), blev symbolet på babyerne og børnene myrdet eller kidnappet, da han blev kidnappet med mor, far og sin 4-årige bror af bevæbnede terrorister til Gaza under 7. oktober-massakren mod Israel. (Foto: Privat)

Hamas påstår at baby Kfir er dræbt

Den lille rødtop blev symbolet på babyerne og børnene, massakreret eller kidnappet af bevæbnede terrorister til Gaza under 7. oktober-massakren mod Israel #BringThemHome

Verden over blev den lille smilende rødtop symbolet på de mange babyer og børn, massakreret eller kidnappet af bevæbende terrorister til Hamas-kontrolleret Gaza under 7. oktober-massakren mod Israel.

Baby Kfir var 9 måneder da han blev kidnappet med sin 4-årige bror Ariel, mor Shiri og far Yarden.

I et klip filmet af terrroristerne under 7. oktober-massakren, så man baby Kfir og hans bror i deres mors arme, omringet af bevæbnede terrorister, der tvang dem til Gaza som gidsler. Siden har der ikke været livstegn fra dem. Deres far Yarden blev efter alt at dømme skilt fra sin familie.

Siden fredag er 61 israelske gidsler blevet frigivet fra deres fangeskab hos Hamas i Gaza – de fleste af dem kvinder og børn. Men Kfir og hans familie blev ikke frigivet. Først kom der meldinger om, at terrorgruppen Hamas havde overført dem til en anden terrorgruppe. Nu påstår Hamas at mor og børn er dræbt.

Hamas påstår at familien blev dræbt under israelsk luftangreb, uden at oplyse hvornår eller hvor det skete.

Det er en kendt Hamas-taktik at påstå, at deres gidsler er blevet dræbt i israelske luftangreb. Hamas gør det enten som led i deres propaganda/pskologiske krigsførelse, for at dække over at de selv har dræbt deres ofre eller hvis deres ofre er døde af andre årsager.

Et eksempel er den lille irsk-israelske pige Emily på 8 år. Hendes forældre fik først besked om, at hun var blevet myrdet under massakren. I hjerteskærende interview til CNN, fortalte Emily’s far med tårer i øjnene, at de var lettede over, at Emily ikke var blevet kidnappet, fordi det havde været værre for hende end døden. Efter familien i ugevis havde sørget over deres lille datter, fik de besked om at hun var blevet kidnappet til Gaza. Emily kom hjem for få dage siden, men hun er ikke længere den samme glade pige. Til CNN har hendes far blandt andet fortalt, at Emily ikke tør tale normalt, fordi terroristerne havde tvunget hende til at hviske mens hun var fanget. I takt med flere gidsler frigives, kommer der flere grufulde beretninger om børn som blev tvunget til at se terroristernes klip af hvordan de massakrerede folk under massakren og kvindelige gidsler som blev holdt fanget i bur.

Tilbage i Israel sidder en familie og frygter at baby Kfir og hans familie ikke kommer hjem: – Vi håber ikke de er dræbt. Vi takker alle for deres støtte, men vi har brug for ro i en meget svær tid.

Israels forsvarshær (IDF) undersøger Hamas-påstanden og udtaler: – Terrorgruppen Hamas optræder grusomt og umenneskeligt.

IDF og baby Kfirs familie holder Hamas ansvarlig for hans og familiens skæbne sammen med de tilbageværende 160 gidsler, der stadig venter på at komme hjem.

IDF: – Hamas skal sørge for at alle gidslerne kommer hjem i live.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp