Brug din stemmeret!

MIFFs journalist, Rika Greenberg er glad for at kunne stemme, men der er noget hun meget mere glad for.


Jeg glad for at kunne stemme på et parti, hvis politik jeg er nogenlunde enig i. Men, jeg er endnu mere glad for at bo i et land, hvor vi har en stor grad af tillid til at de politiske partier som måtte lide nederlag accepterer det og at de partier som vinder ikke misbruger deres sejr til politisk forfølgelse af meningsmodstandere.

I dag håber MIFF du bruger din stemmeret! Tænk på om der er nogen du kan hjælpe med at komme hen til stemmelokalet, eller nogen som bare trænger til et venligt digitalt puff. Dansk politik bliver ikke afgjort af likes på Facebook, men af at folk bruger deres stemmeret ved valg. Dansk politik overfor Israel bliver også i stor grad afgjort ved valg. Derfor: Kom hen til stemmelokalet i dag!

Før valget samlede MIFF meget information som kan gøre dig klogere som vælger.

Læs partiernes svar på MIFFs spørgsmål om Israel:

Læs MIFFs undersøgelser og kommentarer på udvalgte partier:

·

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp