Brug din stemmeret!

MIFFs journalist, Rika Greenberg er glad for at kunne stemme, men der er noget hun meget mere glad for.
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).


Jeg glad for at kunne stemme på et parti, hvis politik jeg er nogenlunde enig i. Men, jeg er endnu mere glad for at bo i et land, hvor vi har en stor grad af tillid til at de politiske partier som måtte lide nederlag accepterer det og at de partier som vinder ikke misbruger deres sejr til politisk forfølgelse af meningsmodstandere.

I dag håber MIFF du bruger din stemmeret! Tænk på om der er nogen du kan hjælpe med at komme hen til stemmelokalet, eller nogen som bare trænger til et venligt digitalt puff. Dansk politik bliver ikke afgjort af likes på Facebook, men af at folk bruger deres stemmeret ved valg. Dansk politik overfor Israel bliver også i stor grad afgjort ved valg. Derfor: Kom hen til stemmelokalet i dag!

Før valget samlede MIFF meget information som kan gøre dig klogere som vælger.   

   

Læs partiernes svar på MIFFs spørgsmål om Israel:

Læs MIFFs undersøgelser og kommentarer på udvalgte partier:

·       

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelRadikale Venstre: EU bør lægge pres på Israel
Næste artikelTilbagegang for Enhedslistens fjendtlige Israel-politik
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise