Dem som har set filmen fra den palæstinensiske konference i Brøndby er oprørt

Vi har samlet nogle af jeres Facebook kommentarer ovenpå den skræmmende film vi har delt med jer.
Pernille Skipper - Enhedslistens frontfigur holdt tale ved koferencen for europæiske palæstinensere i Brøndby Hallen. (Foto: Skærmdump)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).


Hvis du endnu ikke har set videoklippet fra konferencen for europæiske palæstinensere, kan du se det her:

Videoklippet er skabt af Tobias Petersson, lederen af Perspektiv på Israel (uafhængig svensk “tænketank”, som arbejder med antisemitisme og politisk ekstremisme)

Her er nogle af jeres kommentarer:


3 danske venstre fløjs politiker deltog! Skræmmende at dette kan foregår. Og hvorfor har ingen danske medier oplyst om denne konference ???


Er det virkelig noget, som nogen danskere støtter? Det er så skammeligt😔


håber snart at Israel slår så kraftig tilbage at der ikke er flere raketter tilbage i Gaza


Kan man anmelde professoren under nogen paragraf? Hatecrime?

At danske parlamentarikere deltager i den slags palæstinensisk fanatisme er skræmmende.


Er det i Danmark? Jeg er forfærdet! Over Pernille Skipper!Og at israelerne skal finde sig i at få bomber i hovedet! Tænk at ønske sig et andet lille land udslettet! 😱


ja man er hurtigt til at dømme Israel og have ondt af de “stakkels” palistinænsere, Hvis de nu teste sig og dyrkede deres land kunne de måske opnå en fremtid uden de føler sig berøvet de marker/plantager jøderne med slid har opdyrket


Utroligt det fornyet jødehad flammede op her i København. Ingen tvivl om der er noget meget grimt i gang med denne hadske retorik.!!


Jeg græmmes😡 finder dette virkelig sted i DK og med velsignelse af politiske partier😡 tror I alle bør lære lidt mere historie, inden I udtaler jer om retten til et lille område på størrelse med Jylland😡😡😡


Jeg er godt nok rystet at danske politikere kan have så stor uvidenhed ,godt Israel har USA som støtte ,føj danmark


ISRAEL ligger hvor det SKAL ligge, og intet i denne verden kan ændre på det. Forstå det De som vil anderledes.


Man behøver vel ikke være jøde for at være zionist? – så må det jo være også mig de vil have væk….


Det var dråben der fik bægeret til at flyde over. 😔 Jeg melder mig ind i MIFF 🙏🏻


Læs også “Chokerende retorik under palæstinensisk konference i København” af Anders Hjorth Vindum i Ordet og Israel.


Tak for jeres støtte
MIFF takker alle jer som har delt og kommenteret vores artikler om palæstinensernes konference i Brøndby Hallen d. 27 april. Jeres støtte giver os ekstra energi til at tale Israels sag.

MIFF er chokeret
Normalt skal der meget til før vi chokeres. Da vi dækkede konferencen i vores artikler, havde vi ikke fantasi til at forestille os, at det var så slemt som videoklippet viser.

At palæstinensere stiller sig op på en scene i Danmark med opfordring til at nedlægge Israel og dræbe alle jøder overrasker os desværre ikke. Det er ikke en ny retorik – den har vi hørt igennem mange år.

Det chokerer os, at danske politikere deltager ved en konference, hvor der holdes stærkt anti-israelske og anti-jødiske taler på arabisk. Politikere har et skærpet ansvar for at sætte sig ind den agenda de tager del i inden de siger ja til at deltage.

Skipper flettede valgkamp sammen med anerkendelse af Palæstina
Det er svært at finde ord til at beskrive, hvordan det føles at høre Skipper flette grøn politik og velfærdspolitik ind i en tale, hvor hun iklædt palæstinensisk tørklæde, fortæller publikum, at “Palæstina eksisterer, Palæstina lever”.

Skipper, Lykketoft og Maier har med deres deltagelse blåstemplet opfordring til drab på jøder og israelere. Tre danske politikere har valgt at lægge navn til palæstinensisk propaganda, hvor israelerne portrætteres som torturbødler, som har stjålet landet fra palæstinenserne.

Hvad har vi egentlig lært af Anden Verdenskrig? Dengang blev der også opfordret til drab på jøder. Ord kan være farlige når de kommer fra personer med politisk indflydelse.

Når Skipper fra talerstolen indirekte erklærer sig enig med palæstinensiske organisationers mål om at slette Israel fra landkortet – kan Skipper i værste fald medvirke til at ord omsættes til handling.

Kan det virkelig passe, at det sker i dagens Danmark?

MIFFs konklusion er at vi må støtte Israel endnu mere og vi har brug for jeres hjælp. Hver og en af os kan gøre noget for at hjælpe Israel.


Meld dig ind i MIFF og hjælp os med at rejse debatten om anti-israelsk propaganda.

Klik på vores indmeldelsesblanket her.


Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelAntisemitisme og vold – men også demokrati og mangfoldighed
Næste artikelSe hvad Venstre svarer på MIFFs spørgsmål om Danmark og Israel
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise