Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Kære Enhedlisten – Går I ind for ophævelsen af staten Israel?

Pernille Skipper på panelet 2019-04-27 - Bemærk tørklædet. (skærmdump fra konferencen)
Pernille Skipper i panelet 2019-04-27 - Bemærk tørklædet. (skærmdump fra konferencen)
Dansk-Israelsk Forening (DIF) Århus og Fælleskomiteen for Israel udfordrer Enhedlisten.

Den 29. april 2019 har Henrik Chievitz og Ella Chievitz skrevet til Enhedslisten. Henrik Chievitz er bl.a. formand for Fælleskomiteen for Israel og Ella Chievitz bestyrelsesmedlem for Dansk Israelsk Forening Århus.

Vi synes det er et meget vigtigt brev – som vi opfordrer alle til at læse – her er et link til indlægget på facebook siden for Henrik Chievitz og Ella Chievitz. De skriver blandt andet:

Vi blev overrasket over at høre at Pernille Skipper har deltaget i en konference som fandt sted lørdag den 27. april 2019 – 17. konference for europæiske palæstinensere afholdt i Brøndby Hallen.

Overraskelsen skyldes konferencens profil, der var meget Israel fjendtlig og derved har været mere med til at polarisere end til at skabe grobund for dialog og fred. …


Vi har altid vist, at Enhedslisten ikke er Israel venlige men dog haft den opfattelse at I accepterede Israels ret til at eksistere som en selvstændig stat.
Eller er det en misforståelse?


MIFF.DKs dækning af konferencen indtil nu:
* Hvorfor taler tre MF’ere ved konference, hvis agenda er at fjerne Israel?
* Send din protest til Socialdemokratiet mod Lykketofts deltagelse på Israel-fjendtlig konference!
* Ingen applaus for Lykketoft da han gav støtte til Israels ret til at eksistere


Fælleskomitéen for Israel (FKI) er en paraplyorganisation for Israel-venlige foreninger i Danmark. Læs mere om FKI hér.

Dansk-Israelsk Forening (DIF) i Århus er en mellemfolkelig venskabsforening, der har til formål at udbrede kendskabet til Israel og jødisk kultur, at støtte de kulturelle og menneskelige forbindelser samt at modvirke antisemitisme og anti-israelske strømninger i det danske samfund. Foreningen arrangerer møder og foredrag, udstillinger, vinsmagning, koncerter med jødisk musik og viser film om Israel. Hjemmesiden er her.Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem