Kære Enhedlisten – Går I ind for ophævelsen af staten Israel?

Dansk-Israelsk Forening (DIF) Århus og Fælleskomiteen for Israel udfordrer Enhedlisten.

Pernille Skipper på panelet 2019-04-27 - Bemærk tørklædet. (skærmdump fra konferencen)
Pernille Skipper på panelet 2019-04-27 - Bemærk tørklædet. (skærmdump fra konferencen)
Støtter du det jødiske folks ret til et nationalt hjemland? Klik her for at blive medlem af MIFF fra kun kr. 3, - om ugen

Den 29. april 2019 har Henrik Chievitz og Ella Chievitz skrevet til Enhedslisten. Henrik Chievitz er bl.a. formand for Fælleskomiteen for Israel og Ella Chievitz bestyrelsesmedlem for Dansk Israelsk Forening Århus. 

Vi synes det er et meget vigtigt brev – som vi opfordrer alle til at læse – her er et link til indlægget på facebook siden for Henrik Chievitz og Ella Chievitz. De skriver blandt andet:

Vi blev overrasket over at høre at Pernille Skipper har deltaget i en konference som fandt sted lørdag den 27. april 2019 – 17. konference for europæiske palæstinensere afholdt i Brøndby Hallen.

Overraskelsen skyldes konferencens profil, der var meget Israel fjendtlig og derved har været mere med til at polarisere end til at skabe grobund for dialog og fred. …


Vi har altid vist, at Enhedslisten ikke er Israel venlige men dog haft den opfattelse at I accepterede Israels ret til at eksistere som en selvstændig stat.
Eller er det en misforståelse?


MIFF.DKs dækning af konferencen indtil nu:
Hvorfor taler tre MF’ere ved konference, hvis agenda er at fjerne Israel?
Send din protest til Socialdemokratiet mod Lykketofts deltagelse på Israel-fjendtlig konference!
Ingen applaus for Lykketoft da han gav støtte til Israels ret til at eksistere


Fælleskomitéen for Israel (FKI) er en paraplyorganisation for Israel-venlige foreninger i Danmark. Læs mere om FKI hér.

Dansk-Israelsk Forening (DIF) i Århus er en mellemfolkelig venskabsforening, der har til formål at udbrede kendskabet til Israel og jødisk kultur, at støtte de kulturelle og menneskelige forbindelser samt at modvirke antisemitisme og anti-israelske strømninger i det danske samfund. Foreningen arrangerer møder og foredrag, udstillinger, vinsmagning, koncerter med jødisk musik og viser film om Israel. Hjemmesiden er her.Tidligere artikelEU’s hemmelige forståelse med Iran
Næste artikelFølgende spørgsmål om partiernes Israels politik vil vi have svar på før valget
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Avatar
Dina Grossman (f. 1948 i USA) er frivillig daglig leder og redaktør for MIFF. Pensioneret fra bl.a. stillinger som lærer, forsker, forfatter, IT-specialist. Dina har valgt at bo i Danmark siden 1978 og har dobbelt statsborgerskab. Hun har bidt mærke i, at der næsten hele tiden spredes giftige halvsandheder og hele løgne om Israel, som er fordummende og had-fremmende. Hun kan ikke ha' det!