Send din protest til Socialdemokratiet mod Lykketofts deltagelse på Israel-fjendtlig konference!

Enhedslisten og Alternativet skal også råbes op om henholdvist Pernille Skippers og Caroline Magdalene Maiers deltagelse.
Mogens Lykketoft (S). (Foto: Twitter)
Mogens Lykketoft (S). (Foto: Twitter)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

MIFF-medlem og mange-årig elite-kommentator, Ole Groth-Andersen, har læst og funderet over vores artikel fra i går “Hvorfor taler tre MF’ere ved konference, hvis agenda er at fjerne Israel. Mogens Lykketoft (S), Pernille Skipper (EL) og Caroline Magdalene Maier (ALT), taler på lørdag ved konference, hvis arrangør kæmper for at fjerne verdens eneste jødiske stat.

Så skrev han til en række Israel-venner, inklusiv MIFF Danmark:

Min bestemte konklusion er, at man kun stiller op i ovennævnte forum, hvis man har onde hensigter. … dette “Palæstinensisk Forum” tjener kun et eneste formål, og det er, at fjerne den jødiske stat Israel. Her kan man så kvit og frit og uimodsagt, dæmonisere Israel og oppiske til en hadefuld stemning [også mod jøder], som får en eller anden “Omar” til at begå forbrydelser imod menneskeheden.


Jeg vil foreslå, at man skriver til sine egne partier og til ovennævnte partier, og til folk med sunde holdninger, med tilknytning til de nævnte partier, og gør opmærksom på, hvad det er partierne har gang i.

Flere organisationer, blandt andet Dansk Zionistforbund (DZF) og MIFF, er i gang med at henvende sig til partierne om deres bekymring over politikernes deltagelse. Og det kan også betyde meget, at en masse individer også gør det.

Skriv gerne til én eller flere af følgende adresser:
* partikontoret@socialdemokratiet.dk
* landskontoret@enhedslisten.dk
* alternativet@alternativet.dk

Konferencens hjemmeside bliver løbende opdateret: http://www.alawda.eu

MIFF.DKs dækning af affæren indtil nu (2019-04-29)
Hvorfor taler tre MF’ere ved konference, hvis agenda er at fjerne Israel?
Send din protest til Socialdemokratiet mod Lykketofts deltagelse på Israel-fjendtlig konference!
Ingen applaus for Lykketoft da han gav støtte til Israels ret til at eksistere

Vær med til at bremse denne yderst ubehagelige udvikling,
der under påskud af støtte til palæstinenserne
fremmer Israel kritik uden modsigelser eller debat,
i en beskæmmende atmosfære af Israel had!

Til inspiration
Hr. Mogens Lykketofts deltagelse på Conference of Palestinians in Europe
Åbent brev til Socialdemokratiet fra kommentator Ole Groth-Andersen 2019-04-29


Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelHvorfor taler tre MF’ere ved konference, hvis agenda er at fjerne Israel?
Næste artikelIngen applaus for Lykketoft da han gav støtte til Israels ret til at eksistere
Avatar
Dina Grossman (f. 1948 i USA) er frivillig daglig leder og redaktør for MIFF. Pensioneret fra bl.a. stillinger som lærer, forsker, forfatter, IT-specialist. Dina har valgt at bo i Danmark siden 1978 og har dobbelt statsborgerskab. Hun har bidt mærke i, at der næsten hele tiden spredes giftige halvsandheder og hele løgne om Israel, som er fordummende og had-fremmende. Hun kan ikke ha' det!

Ingen indlæg at vise