Hr. Mogens Lykketofts deltagelse på Conference of Palestinians in Europe

Åbent brev fra kommentator Ole Groth-Andersen - til inspiration!
Mogens Lykketoft (downloaded fra Socialdemokratiet.dk)
Mogens Lykketoft er en af de tidligere danske politiske ledere som har underskrevet opråb mod Trump-plan. (Foto: Socialdemokratiet.dk)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Kære Socialdemokrati og kære udvalgte medlemmer af Socialdemokratiet og medlemmer af Folketinget.

Jeg beder jer videreformidle indholdet af dette brev til de rette vedkommender.  

Vedr.: Conference of Palestinians in Europe

Socialdemokratiets vel nok mest fremtrædende og fornemme medlem af Folketinget, når denne position måles på internationale tillidsjobs, tidligere ministerposter samt som tidligere indehaver af landets næstøverste embede, formand for Folketinget, Hr. Mogens Lykketoft, som modtager kopi af nærværende henvendelse, deltog den 27/4 i en konference under navnet ‘Palestinians in Europe Conference’ som er en sammenslutning af anti-israelske foreninger og personer med arabisk-palæstinensisk baggrund, der som oftest også er yderst anti-jødiske, og som sådan er en “forening” med et eneste formål, nemlig at fjerne Israel, som Verdens eneste jødiske nation.  

Jeg er bekendt med, at Mogens Lykketoft på konferencen forsøgte at ironisere lidt over beskyldningerne de sidste par dage på de sociale medier. Men tilbage står, at Mogens Lykketoft, der kun kan opfattes som repræsentant for Socialdemokratiet, stiller op i et anti-Israelsk og anti-jødisk forum, og så i selskab med nogle af de værste, eksempelvis Pernille Skipper fra Enhedslisten, som ikke lægger skjul på sine følelser overfor Israel, og så Carolina Magdalena Majer fra Alternativet, der i sin tilgang til borgerkrigene i Mellemøsten, mener man istedet for krig, skal forhandle med ISIS, og iøvrigt som Enhedslisten fastholder, at alle arabiske flygtninge fra 1948/49 og deres ægtefæller, efterkommere, deres ægtefæller (uanset national oprindelse) og børn, børnebørn osv. osv., sådan cirka 6 – 8 millioner mennesker, nogle siger 10 millioner, skal have ret til at vende tilbage til Israel, som de på forhånd, som en tilbagevenden nemlig vil betyde, kalder for Palæstina. 

Som forløber til konferencen er Mogens Lykketoft medunderskriver af et manifest, som opfordrer EU landenes regeringer til at afvise en fredsplan, man ikke kender til, hvilket absolut ikke er befordrende for palæstinensernes lyst til at deltage i en fornyet fredsproces, og Mogens Lykketoft skriver samtidig i DenOffentlige.dk i sin kritik af USA: “Disse ensidige anerkendelser af erobringer er i strid mellem alle de forudsætninger for fred, der i årenes løb har været fastlagt i enighed i internationale fora, og det er specifikt i modstrid med EU’s mangeårige politik” og jeg må tilføje, at det da lyder meget fornemt. Wow…..  

Men bragte denne enighed og mangeårige EU politik så fred? Det nægter Mogens Lykketoft så til gengæld, og har jeg nær sagt naturligvis, fortsat at forholde sig til.  

Alt ialt ser det ikke kønt ud for Socialdemokratiet, at deltage i en sådan konference, og det forværres yderligere af, at de mange misforståede klapsalver under Mogens Lykketofts tale på konferencen, kun bekræfter vore påstande om, at Mogens Lykketoft på Socialdemokratiets vegne, har et problem med at deltage i en sådan, sammenholdt med et yderst anstrengt personligt forhold til den jødiske stat, Israel. Dette er udtrykt mange gange igennem mange år af Mogens Lykketoft selv. 

Jeg ved godt, at Socialdemokratiet ikke har sendt Mogens Lykketoft til konferencen. Men sådan opfattes det ikke ude blandt vælgerne. Her er Mogens Lykketoft den ultimative repræsentant for socialdemokratiske holdninger. Og det ser ikke for godt ud! 

Hvad er Socialdemokratiets holdning til “affæren”, som jeg vil tillade mig at kalde den? 

Jeg imødeser Socialdemokratiets kommentarer til ovennævnte, idet jeg skal gøre opmærksom på, at alle svar i denne sag, vil blive offentligtgjort via vort netværk af Israel foreninger, som alle iøvrigt har det til fælles, at vi går ind for fred, men ægte fred, der sikrer den civile almindelige arabiske palæstinenser et respektabelt og godt liv, naturligvis med hjælp og ved egen indsats, men ikke fred på bekostning af Israels sikkerhed, som Verdens eneste jødiske nation, eller på bekostning af den enkelte civile israeler, som mål for politisk islamisk terror. 

Med venlig hilsen, 
Ole Groth-Andersen 
(adressen er redaktionen bekendt)

MIFF.DKs dækning af affæren indtil nu:
* Hvorfor taler tre MF’ere ved konference, hvis agenda er at fjerne Israel?
* Send din protest til Socialdemokratiet mod Lykketofts deltagelse på Israel-fjendtlig konference!
* Ingen applaus for Lykketoft da han gav støtte til Israels ret til at eksistere

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelIngen applaus for Lykketoft da han gav støtte til Israels ret til at eksistere
Næste artikelEU’s hemmelige forståelse med Iran

Ingen indlæg at vise