Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Ingen applaus for Lykketoft da han gav støtte til Israels ret til at eksistere

Mogens Lykketoft. (foto: Det Radikale Venstre, flickr)
Mogens Lykketoft. (foto: Det Radikale Venstre, flickr)
Lykketoft fortalte publikum, at han havde hørt, at konferencen blev arrangeret af Hamas. Det høstede applaus. Lykketoft fortsatte med at sige, at han ikke var til stede for at give støtte til Hamas. Det høstede ingen applaus.

I lørdags blev den årlige af palæstinensere i Europa afholdt i Brøndby Hallen  – med deltagelse af danske MF’ere.  Den svenske aktivist Tobias Petersson, som leder ”Perspektiv på Israel”,  har fulgt konferencerne i flere år, og fulgt med live-streamingen af dette års konference.  Her er umiddelbare iagttagelser,  som bekræfter, at konferencens mission er mere end hadefuld. Der er virkelig god grund til at være bekymret over danske MF’eres deltagelse – og til at ytre bekymringen til partierne – som MIFF har gjort. Jo flere der gør det, des bedre!

Dæmonisering og slet skjulte kald på tilintetgørelse af Israel
Blandt de dæmoniserende ytringer på scenen var, at ”den zionistiske lobby” kontrollerer medierne, samt at ”zionisten er vores evige fjende”. Det er typiske eksempler på ”den nye antisemitisme” i form af antizionisme.

Der var også et lille skuespil, som bl.a. gik ud på at formidle løgnen, at Israel tilbageholder børn helt ned til 6 år gamle; skuespillet inkluderede børn i de aldre – og var bl.a. rettet mod børnene blandt publikum.

Der var ros til den voldelige ”Great March of Return” (manifestationerne siden marts 2018 for at op til 6 millioner efterkommere af palæstinensiske flygtninge skulle oversvømme Israel med en ”tilbagevenden”) – og der var
ifølge Petersson nogle opfordringer til yderligere vold.

De danske politikere
Der var opfordringer på scenen til, at europæiske palæstinensere og deres lobby skal videreudvikle forholdet til venstrefløjen.

Mogens Lykketoft (Socialdemokratiet) optrådte mere moderat, end man kunne frygte. Lykketoft fortalte publikum, at han havde hørt, at konferencen blev arrangeret af Hamas. Det høstede applaus. Lykketoft fortsatte med at sige, at han ikke var til stede for at give støtte til Hamas. Det høstede ingen applaus.

Lykketoft fortalte publikum, at det rygtes at han går ind for Israels tilintetgørelse – men at dette er løgn, tværtimod støtter han Israels ret til at være til.  Igen var publikum positivt efter første melding – og tavs efter den anden.

Pernille Skipper (Enhedslisten) overgik nok alle forventninger hos publikum og fik ifølge Petersson en meget varm modtagelse.

Som MIFF tidligere har meldt, er Enhedslisten besat af at angribe Israel og at fastholde palæstinenserne i en offerrolle frem for at bidrage noget rigtig konstruktivt til palæstinensernes sag. For at rydde al tvivl, gik hun med et tørklæde, som viser Palæstina fra-Jordan-floden-til-middelhavet.

Pernille Skipper på panelet … læg mærke til tørklædet, som afbilder Palæstina fra-Jordan-floden-til-Middelhavet

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem