CHOK FILMEN: I København blev tusindvis opmuntret i drømmen om at israelerne skal dø

Israelerne vil ende oppe under bakken – døde. Det var budskabet ved den palæstinensiske konference i København lørdag 27. april.
Drømmen om døde israelere blev spredt til tusindvis af palæstinensere fra hele Europa. (Screendump fra konferencen i København 27. april 2019)
Drømmen om døde israelere blev spredt til tusindvis af palæstinensere fra hele Europa. (Screendump fra konferencen i København 27. april 2019)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Mogens Lykketoft (S), Pernille Skipper (EL) og Caroline Magdalene Maier (ALT) talte lørdag 27. april ved en konference i København. MIFF påpegede på forhånd, at arrangørerne kæmper for at fjerne verdens eneste jødiske stat. Vi opmuntrede også til at sende en protest til de partier som deltog.

På baggrund af direkte transmission fra konferencen, har den svenske tænketank Perspektiv På Israel sat nogle klip sammen, som viser hvilket budskab der blev formidlet under konferencen.

Klippene viser at vi i MIFF burde havde været endnu mere skarpe i vores kritik. Der var opildning til had, fremstilling af israelerne som torturister, der var konspirationer om den zionistiske lobby, der var krav om at tage hele det landområde som i dag er Israel tilbage. Der var opmuntring til at ofre sit eget liv i jihad for Palæstina.

Deltagerne hørte at zionisterne – det vil sige jøderne, ikke har nogen rettigheder i landområdet Palæstina. Kun hvis Palæstina oprettes med Jerusalem som hovedstad vil freden i verden sikres, «fordi det er den centrale sag, hovedårsagen til al frustrationen».

– Vi bliver ikke blødere, uanset hvor meget Amerika finansierer dig og giver dig millioner, der vil komme en dag, hvor du ender under jorden, synger en kunstner. Således blev drømmen om døde israelere spredt til tusindvis af palæstinensere fra hele Europa, som deltog ved konferencen.


Kredit: Denne 14-minutters video er skabt af Tobias Petersson, lederen af Perspektiv på Israel, en uafhængig svensk “tænketank”, som arbejder med antismitisme og politisk ekstremisme. Videoen illustrerer ekstremismen i Palestinians in Europe Conference, som blev afholdt i Danmark den 27. april 2019.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelIsraelerne er under angreb
Næste artikelHvor får Hamas alle raketterne fra?
Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen indlæg at vise