Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

CHOK FILMEN: I København blev tusindvis opmuntret i drømmen om at israelerne skal dø

Drømmen om døde israelere blev spredt til tusindvis af palæstinensere fra hele Europa. (Screendump fra konferencen i København 27. april 2019)
Drømmen om døde israelere blev spredt til tusindvis af palæstinensere fra hele Europa. (Screendump fra konferencen i København 27. april 2019)
Israelerne vil ende oppe under bakken – døde. Det var budskabet ved den palæstinensiske konference i København lørdag 27. april.

Mogens Lykketoft (S), Pernille Skipper (EL) og Caroline Magdalene Maier (ALT) talte lørdag 27. april ved en konference i København. MIFF påpegede på forhånd, at arrangørerne kæmper for at fjerne verdens eneste jødiske stat. Vi opmuntrede også til at sende en protest til de partier som deltog.

På baggrund af direkte transmission fra konferencen, har den svenske tænketank Perspektiv På Israel sat nogle klip sammen, som viser hvilket budskab der blev formidlet under konferencen.

Klippene viser at vi i MIFF burde havde været endnu mere skarpe i vores kritik. Der var opildning til had, fremstilling af israelerne som torturister, der var konspirationer om den zionistiske lobby, der var krav om at tage hele det landområde som i dag er Israel tilbage. Der var opmuntring til at ofre sit eget liv i jihad for Palæstina.

Deltagerne hørte at zionisterne – det vil sige jøderne, ikke har nogen rettigheder i landområdet Palæstina. Kun hvis Palæstina oprettes med Jerusalem som hovedstad vil freden i verden sikres, «fordi det er den centrale sag, hovedårsagen til al frustrationen».

– Vi bliver ikke blødere, uanset hvor meget Amerika finansierer dig og giver dig millioner, der vil komme en dag, hvor du ender under jorden, synger en kunstner. Således blev drømmen om døde israelere spredt til tusindvis af palæstinensere fra hele Europa, som deltog ved konferencen.


Kredit: Denne 14-minutters video er skabt af Tobias Petersson, lederen af Perspektiv på Israel, en uafhængig svensk “tænketank”, som arbejder med antismitisme og politisk ekstremisme. Videoen illustrerer ekstremismen i Palestinians in Europe Conference, som blev afholdt i Danmark den 27. april 2019.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem