Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Chaim, Amiram, Yoram og Nadav blev kidnappet til Gaza og myrdet af terrorister

79-årige Chaim Peri, 84-årige Amiram Cooper, 80-årige Yoram Metzger og 51-årige Nadav Popplewell blev kidnappet fra deres kibbutz af bevæbnede terrorister under 7. oktober-massakren mod Israel. De blev myrdet af terrorister i Gaza.
Chaim var 79, Amiram var 84, Yoram var 80 og Nadav var 51 - de blev alle kidnappet fra deres kibbutz og myrdet af terrorister i Gaza.

Den 7. oktober 2023, blev Israel udsat for den værste massakre mod jøder siden Holocaust, men alle israelere/udenlandske statsborgere på tværs af religion, etnicitet, alder og køn var legitime mål for terroristerne.

Mord, voldtægter og kidnapninger – flere tusind terrorister stormede ind over grænsen fra Hamas-kontrolleret Gaza og gik til angreb mod forsvarsløse babyer, børn, kvinderældre og mænd. Over 1.200 blev myrdet med ubeskrivelig brutalitet, utallige blev massevoldtaget, flere tusind blev såret og mindst 250 blev kidnappet til Gaza. Hverken Røde Kors eller andre internationale organisationer har besøgt gidslerne, der holdes fanget under umenneskelige forhold.

Flere gidsler bekræftet myrdet, siden massakren er flere gidsler blevet bekræftet myrdet af terroristerne. I går blev 79-årige Chaim Peri, 84-årige Amiram Cooper, 80-årige Yoram Metzger og 51-årige Nadav Popplewell bekræftet myrdet under deres fangeskab i Gaza.

Det meddelte Israelsforsvarshær (IDF) igår baseret på deres seneste efterretning.

IDF tilføjer, at Chaim, Amiram, Yoram og Nadav blev holdt fanget sammen i Khan Younis-området. Alt tyder på, at de blev myrdet for flere måneder siden.

Chaim, Amiram og Yoram blev kidnappet under massakren fra kibbutz Nir Oz. Flere dansk-israelske familier fra kibbutzen er også blandt ofrene, inkl. Rami hvis mor blev myrdet under massakren og 69-årige Itzhak som blev kidnappet fra kibbutzen. Yoram blev kidnappet fra kibbutz Nirim. Primo 20224 beøgte MIFF kibbutz Nir Oz for at give gidslernes familier en stemme.

Læs om israelske flygtninge i Danmark her. Læs om jødisk læge i København, hvis israelske og jødiske patienter er hårdt ramt af massakren.

Hvor mange gidsler er i live? Ud af de over 250 gidsler som terroristerne kidnappede til Gaza under deres massakre mod Israel, blev få gidsler frigivet mod at Israel løslod flere hundrede terrorister dømt for alvorlige terrorangreb. Siden er frygten for de tilbageværende gidslers skæbne steget. Gidslerne har siddet fanget i over 8 måneder uden adgang til nødhjælp, medicin eller Røde Kors besøg. I skrivende stund er mindst 41 ud af de omkring 125 tilbageværende gidsler blevet bekræftet myrdet i Gaza. Det frygtes at de fleste gidsler er myrdet

I sidste uge blev 7 gidsler fundet myrdet i Gaza.

Læs også om Michael Douglas som netop har besøgt ruinerne af kibbutz Be’eri: – Jeg mødte folk her, som troede på fred, som bød deres palæstinensiske naboer ind i deres hjem. Nu spørger jeg, hvordan kommer man sig over 7. oktober-massakren? Hvordan overvinder man sin lyst til hævn? Det vil tage generationer, hvis overhovedet.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem