Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Far og søn fortæller hvordan de voldtog og myrdede israelere under massakren

47-årige Jamal og hans søn, 18-årige Abdallah fortæller roligt og uden anger hvordan de gik fra hjem til hjem i kibbutz Nir Oz for at voldtage, myrde og kidnappe indbyggerne under 7. oktober-massakren mod Israel. (Foto: Skærmdump, Yoseph Haddad, X: https://x.com/YosephHaddad)
Nogle fædre spiller fodbold med deres søn - andre fædre voldtager og myrder israelere med deres søn. Hvad skal der til før verden står op for de israelske massakre-ofre?

MIFF har skrevet utallige artikler om hvad der skete under 7. oktober-massakren mod Israel. Massakren var den værste mod jøder siden Holocaust. Den 7. oktober 2023 stormede flere tusind terrorister ind over grænsen fra Hamas-kontrolleret Gaza og gik til angreb mod forsvarsløse babyer, børn, kvinderældre og mænd – alle var legitime mål på tværs af religion, etnicitet og køn. Over 1.200 blev myrdet med ubeskrivelig brutalitet, utallige blev massevoldtaget, flere tusind blev såret og mindst 250 blev kidnappet til Gaza. Hverken Røde Kors eller andre internationale organisationer har besøgt gidslerne, der holdes fanget under umenneskelige forhold.

Siden massakren fortsætter de bestialske mord, nekrofili, voldtægter og kidnapninger med at chokere i takt med, at flere informationer om hvad der skete den 7. oktober deles med verden.

Far og søn fortæller om at voldtage og myrde i fællesskab, avisen DailyMail har publiceret far og søn-terroristernes rystende detaljer om, hvordan de gik fra hjem til hjem i kibbutz Nir Oz for at myrde, voldtage og kidnappe israelere til Hamas-kontrolleret Gaza.

47-årige Jamal Hussein Ahmad Radi og hans 18-årige søn, Abdallah blev anholdt af Israels forsvarshær i Gaza tidligere på året. Under deres afhøring fortalte Jamal og Abdallah med rolig og fattet stemme, hvordan de stormede ind i Kibbutz Nir Oz for at myrde, voldtage og kidnappe indbyggerne. Også flere danske familier er berørt af massakren mod kibbutz Nir Oz.

Jamal fortæller roligt og uden anger: – Vi fandt flere beboere i deres hjem. Enten myrdede vi dem eller kidnappede dem. I det første hjem fandt vi en kvinde og en mand i 40’erne, vi myrdede dem.

Jamal og hans søn Abdallah blev afhørt af Israels interne efterretningstjeneste Shin Bet.

Jamal, der er en del af Hamas’ sikkerhedsstyrker, fortalte hvordan han voldtog en israelsk kvinde: – Jeg truede hende med min pistol for at få hende til at tage sit tøj af. Jeg kan huske at hun havde shorts på. Hun skreg og skreg, mens jeg voldtog hende. Jeg ved ikke hvad der skete med hende, efter jeg var færdig med at voldtoge hende.

Jamals søn fortalte at hans far, han selv og hans fætter voldtog kvinden, hvorefter faren myrdede hende: – Først voldtog min far hende, herefter blev det min tur og efter mig tog min fætter over. Efter vi var færdige med at voldtage hende, blev hun myrdet af min far.

18-årige Abdallah fortalte også hvordan han voldtog og myrdede flere israelere: – Vi brød ind i 5 hjem, hvor vi voldtog flere piger og myrdede flere.

Jamal og Abdallah er ikke de første Hamas-terrorister, der roligt og uden anger har fortalt hvad de gjorde mod deres ofre under 7. oktober-massakren mod Israel.

Vi kommer aldrig til at kende omfanget af voldtægter og seksuelle overgreb under 7. oktober-massakren, tidligere på året publicerede The Guardian en detaljeret gennemgang af den komplekse efterforskning af ​​voldtægter og seksuelle overgreb begået af terroristerne under massakren. Avisen skrev om indsamling af beviser: – Det er usandsynligt, at det fulde omfang af grusomhederne vil komme frem i lyset.

Dokumentaren Screams Before Silence giver israelske kvinder en stemme, de fleste kvinder overlevede ikke at blive massevoldtaget. I dokumentaren får de myrdede kvinder en stemme – vi skylder dem at lytte, se dokumentaren her.

Muslimsk feminist: – Hvordan kan man ikke græde over voldtagne israelske kvinder? Anila Ali er en 56-årig muslimsk-amerikansk kvinde med pakistanske rødder. Hun er også aktivist og arbejder for at fremme kvinders rettigheder i konfliktområder. Under sit besøg i Israel blev hun chokeret over israelske kvinders skæbne og verdens tavshed, hun sagde: – Det er så tragisk at verden ikke anerkender israelske kvinders smerte, efter det de blev udsat for under massakren. Og hvorfor? Fordi de er israelske kvinder. Vi har set klip af hvad terroristerne gjorde ved kvinderne, vi har set billeder af israelske kvinder og piger som blev kidnappet af bevæbnede terrorister til Gaza. Vi har set terroristerne slæbe unge kvinder afsted. Jeg tør ikke tænke på, hvad de har gjort ved kvinderne. Imens har verden travlt med at dæmonisere Israel. Jeg vil ikke acceptere, at kvinderettighedsforkæmpere står på sidelinjen, mens israelske kvinder udsættes for seksuel vold.

Amit blev seksuelt misbrugt mens hun sad fanget i Gaza – her er hendes historie. Hele verden så Amit kæmpe mod bevæbnede terrorister mens de kidnappede hende til Gaza under massakren. Amit fortalte: – Han kom hen til mig og satte sin pistol for panden af mig. Herefter satte han mig på kanten af ​​badet. Jeg lukkede mine ben sammen og gjorde modstand. Han begyndte at slå mig og satte pistolen mod mit hoved. Herefter slæbte han mig ind i soveværelset.

Jotam Confino: – Organisationen FNs Kvinder var alt for længe om at fordømme de utallige beretninger om seksuel vold i ugerne efter massakren. Det tog FN 150 dage at bekræfte beviserne som Israel har lagt frem siden massakren. Pramila Patten, der er FN’s særlige udsending for seksuel vold under konflikt, har rejst rundt i Israel og fundet stærke beviser for at ofrene af 7. oktober-massakren blev udsat seksuelt misbrug og massevoldtægter. 

Mens verdens tavshed er mere larmende end nogensinde, sidder Jamal og hans søn i israelsk fængsel og venter på deres retssag.

Hvornår vil israelske kvinder og piger få retfærdighed?

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem