Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Amit blev seksuelt misbrugt mens hun sad fanget i Gaza – her er hendes historie

Amit har valgt at dele alt det som gør ondt for at give israelske kvinder og piger en stemme. (Foto: Privat)
Hele verden så Amit kæmpe mod bevæbnede terrorister mens de kidnappede hende til Gaza under 7. oktober-massakren mod Israel.

Amit Soussana er en meget modig 40-årig israelsk kvinde. Den 7. oktober 2023, så hele verden hvordan hun kæmpede mod voldelige bevæbnede terrorister mens de kidnappede hende til Hamas-kontrolleret Gaza under 7. oktober-massakren mod Israel. Se klippet her:

Til trods for alt hvad hun blev udsat for, har Amit som det første tidligere gidsel, valgt at stå frem i New York Times, for at fortælle om de seksuelle overgreb hun blev udsat for af Hamas mens hun blev holdt fanget.

Amit var blandt de heldige gidsler som blev frigivet mod at Israel løslod flere hundrede terrorister dømt for alvorlige terrorangreb.

Amit blev holdt fanget alene og sad lænket i et mørkt børneværelse i et hjem i Gaza. Hamas-terroristen som holdt hende fanget, tvang hende til at udføre seksuelle handlinger.

Efter flere ugers fangeskab, blev Amit løsladt fra sine lænker og fik lov til at bruge badeværelset så hun kunne vaske sig, hvorefter hun blev udsat for seksuelle overgreb af sin fangevogter.

Amit fortæller: – Han kom hen til mig og satte sin pistol for panden af mig. Herefter satte han mig på kanten af ​​badet. Jeg lukkede mine ben sammen og gjorde modstand. Han begyndte at slå mig og satte pistolen mod mit hoved. Herefter slæbte han mig ind i soveværelset.

Amit blev truet til at tage sit håndklæde af, mens hendes fangevogter forgreb sig på hende. Han truede hende med sin pistol til at udføre “seksuelle handlinger på ham”.

Amit har været nødsaget til at gennemleve overgrebene igen og igen for at fortælle, hvad hun blev udsat for til sundhedspersonale, socialarbejdere og New York Times.

Mord, voldtægter, tortur og kidnapninger, den 7. oktober 2023, stormede flere tusind terrorister ind over grænsen fra Gaza. Terroristerne myrdede, halshuggede, voldtog, lemlæstede og brændte over 1.200 babyer, børn, kvinder, ældre og mænd. Flere tusind blev såret og over 250 blev taget som gidsler til Gaza.

Terroristernes massevoldtægter og seksuelle tortur er ubeskrivelig – flere øjenvidner har fortalt om nekrofili, dvs. terrorister som voldtog kvinder og piger, myrdede dem og voldtog dem igen. Flere vidner har også fortalt at gidslerne udsættes for grove seksuelle overgreb.

Fangevogteren afklædte Amit gentagne gange og befamlede hende. Herefter sagde han at hun ikke måtte fortælle om det. På et tidpsunkt blev hun flyttet til et andet sted i Gaza, hvor hun sad fanget sammen med andre gidsler. Her blev hun udsat for tortur af vagterne. Hun blev bundet, slået og sparket og led under store smerter.

Amit fortæller: – De grinede mens de slog og sparkede mig. Herefter blev de andre gidsler tvunget til at sidde på mig. Jeg blev udsat for både fysisk og psykologisk tortur. En af vagterne truede med at dræbe mig, medmindre jeg gav dem oplysninger, som de troede jeg havde kendskab til. På et tidspunkt spurgte de om jeg havde «en sidste hilsen til min familie».

Israels præsident hylder Amit for at stå frem og dele alt det som gør ondt. Amit «taler for alle dem som ikke har en stemme»: – Hun taler for alle ofrene, der blev udsat for Hamas’ ubeskrivelige seksuelle overgreb og forbrydelser. Hun taler for alle kvinder. Det internationale samfund har et moralsk ansvar for at stå sammen med Amit – og alle de andre ofre – i at fordømme Hamas’ brutale terror og kræve alle gidsler frigivet nu.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem