Search
Den 7. oktober blev Noa og hendes kæreste kidnappet til Gaza. Ultimo oktober var flere pårørende og Noas venner i Folketinget for at rejse debatten om babyerne, børnene, kvinderne, de ældre og mændene, der har akut har brug for at komme hjem. (Skærmdump: https://www.bt.dk/udland/videoen-af-noas-bortfoersel-gik-verden-rundt-nu-staar-vennerne-frem)

Hvem kidnappede Noa til Gaza?

Noa blev ansigtet på gidslerne da hele verden så hende blive kidnappet. NBC-undersøglese tyder på at hun blev kidnappet af civile - hvem har kidnappet Noa og hvor er hun i #Gaza? #BringThemHome

Den 7. oktober blev Israel for altid forrandret – 7. oktober-massakren har kostet over 1,200 livet, og antallet af sårede er steget til over 11,000. Israelske kvinder, børn og mænd er blevet udsat for grove seksuelle overgreb og massevoldtægter og flere ofre savnes fortsat. Mindst 240 blev kidnappet til Gaza, og israelske byer er blevet udsat for mere end 12.000 raketangreb. Over 500,000 israelere er blevet flygtninge og trues af økonomisk ruin. Massakren ramte ALLE israelere hårdt på tværs af religion, etnicitet og køn, inkl. israelske minoriter.

Den 7. oktober så hele verden Noa Argamani blive kidnappet til Gaza. Hun blev symbolet på den værste massakre mod jøder siden Holocaust. Få uger efter var hendes bedste venner i København for at tale med danske politikere på Christiansborg og bede om deres hjælp til at få Noa, danske Itzik, baby Kfir og de andre gidsler hjem. For få dage siden fordømte et enigt Folketing gidseltagningerne til Gaza, men ingen ved om gidslerne er i live og ingen international organisation har besøgt dem.

Den 7. oktober blev Noa og hendes kæreste kidnappet for rullende kamera fra en musik festival for fred i Israel, hvor flere hundrede festival deltagere blev myrdet, voldtaget og kidnappet.

Ifølge NBC blev Noa kidnappet af civile til Gaza – det viser ny NBC undersøgelse, skriver Yediot Ahronot. I kidnapningsklippet ses Noa blive kidnappet på en motorcykel, mens hun skriger, og hendes kæreste, Avinatan Or udsættes for fysisk vold af terroristerne. Klippet blev delt på sociale medier og verden over landede Noas skrigende ansigt på forsiderne.

NBC har gennemgået tekstbeskeder, telefonopkald, overvågningsbilleder og solens position da hun blev kidnappet. NBC har konkluderet at det er uklart, hvem der kidnappede hende – og det er muligt, at hun blev kidnappet af civile fra Gaza, der infiltrerede Israel få timer efter 7. oktober-massakren begyndte. Flere tusind terrorister stormede ind over grænsen og gik til angreb mod alle på deres vej, inkl. babyer, børn og gravide.

Hvor er Noa? NBC skriver blandt andet: – Det er muligt, at Hamas ikke kidnappede Noa, måske ved de ikke engang, hvor hun er.

Noa og hendes kæreste gemte sig fra terroristerne i flere timer mens massakren hærgede omkring dem på musik festivalen. Kæresteparret delte deres lokation og forsøgte at hente hjælp, men hjælpen nåede ikke frem før de blev opdaget af terroristerne. I klip ses kidnappet Noa sidde på en sofa på sin 26 års fødselsdag mens hun drikker vand. Klippet har givet Noas familie og venner håb om at hun måske stadig er i live? Ingen ved om Noa eller de andre gidsler i Gaza er live og ingen international organisation har besøgt gidslerne.

NBC skirver i deres undersøgelse at et blillede blev sent af Noa kl. 7:46 om morgen – over en time efter 7. oktober-massakren mod Israel begyndte. På billedet forsøger Noa at berolige sine venner. Billedet blev sendt af Ori Tchernichovsky, der kort efter blev myrdet af terroristerne sammen med over 350 andre festival deltagere.

Hvem har kidnappet Noa og hvor er hun i Gaza? En israelsk sikkerhedsembedsmand udtaler til NBC, at kidnapperne som tog Noa og hendes kæreste til fange, ikke ser ud til at være bevæbnede og ikke er iført taktisk udstyr. Det tyder på de ikke tilhørte Hamas. Ifølge NBC er der mere som tyder på at Noa ikke blev kidnappet af Hamas.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp