Search
Sådan så det ud syd for Tel Aviv i går efter raketangreb, 11. december. (Foto: Flash90)

Over 12.000 raketangreb mod Israel

Siden 7. oktober-massakren mod Israel er flere israelske byer blevet udsat for over 12.000 raketangreb fra flere fronter.

Israel er for altid forandret efter 7. oktober-massakren mod Israel, der har kostet over 1,200 livet, over 10,000 såredegrove seksuelle overgreb og voldtægter af israelske kvinder, børn og mænd, utallige savnede, mindst 240 kidnappet til Gaza, over 12.000 raketangreb mod israelske byer og over 500,000 israelere, der er blevet flygtninge og trues af økonomisk ruin. Massakren ramte ALLE israelere hårdt på tværs af religion, etnicitet og køn, inkl. israelske minoriter.

Siden 7. oktober-massakren mod Israel er flere israelske byer blevet udsat for mere end 12.000 raketangreb fra flere fronter.

Hvert eneste raketangreb efterlader permanente ar på sjælen hos indbyggerne – i går blev Israel igen udsat for flere raketangreb fra Hamas-kontrolleret Gaza og Libanon. Et af raketangrebene fra Gaza eksploderede syd for Tel Aviv – biler boligejendomme og trafikinfrastruktur blev ødelagt. En 45-årig mand blev ramt og såret af eksplosionen. Hvert eneste raketangreb efterlader permanente ar på sjælen hos indbyggerne.

Der var også raketangreb mod Tel Aviv og andre tæt befolkede områder i det centrale Israel. I områder i Syd-Israel tæt på Gaza, blev de fleste indbyggere evakueret efter 7. oktober-massakren, alligevel fortsætter terrorister i Hamas-kontrolleret Gaza at angribe dem med raketangreb.

I går blev Nord-Israel udsat for flere raketangreb fra Syd-Libanon. I Nord-Israel er flere tusind indbyggerne også blevet evakueret efter 7. oktober-massakren. Til trods for at en stor andel af Hamas’ militære kapaciteter mod nord i Gaza er ødelagt, har terrorgruppen fortsat kapacitet til dagligt, at angribe Israel med raketangreb. Hamas har også angrebet Israel med raketangreb fra humanitære zoner mod syd i Gaza, zonerne blev er oprettet for at give indbyggerne sikre områder.

En stor andel af terrorgruppernes raketangreb mod Israel eksploderer i Gaza og dræber civile der. Over 1300 af raketangrebene under de seneste runder af raketangreb mod Israel er eksploderet i Gaza. En af raketterne på vej mod Israel eksploderede udenfor Al Ahli-hospital i Gaza by.

Sådan så det ud da en beboelsesejendom i Tel Aviv blev ramt af raketangreb fra Hamas-kontrolleret Gaza i november 2023. (Foto: Flash90)

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp