Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

De palæstinensiske myndigheder i absurd påstand – Israel dræbte 350 festival deltagere ikke Hamas

På billedet ses en israelsk soldat gennemasøge festivalområdet hvor over 350 festivaldeltagere blev myrdet af terrorister under Hamas-massakren mod Israel 7. oktober. (Foto: Flash90)
Terroristerne filmede selv alt hvad de gjorde med deres ofre under 7. oktober-massakren mod Israel som kostede over 1,200 livet og over 8,200 sårede - alligevel spredes der absurde konspirationsteorier og massakre-benægtelse.

I 1993 mundede hemmelige forhandlinger (med norsk hjælp) ud i Oslo-aftalerne mellem Israel og palæstinenserne. Oslo-aftalerne blev underskrevet af Israels daværende premierminister Yitzhak Rabin og PLO leder Yassir Arafat i Washington den 13. september. I aftalerne blev parterne enige om at oprette et palæstinensisk selvstyre og dermed så de palæstinensiske myndigheder (PA) dagens lys. PA har siden modtaget milliarder af skattekroner hvert eneste år fra EU, Danmark, Sverige, Norge og andre donorlande. Igennem årene har PA fået international kritik for at misbruge midlerne til deres terror- og propagandakrig mod Israel.

MIFF har i flere år gjort opmærksom på, at PA som de danske skatteydere er med til at finansiere, misbruger bistanden på korruption, nepotisme, jihad skole-pensum, opildning til- og aktiv støtte af terror, der koster israelske liv. Dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden, får livslang terrorløn og terroristernes familier får økonomisk hjælp, ære og hyldest i det palæstinensiske samfund. Terrorister, der bliver dræbt mens de udfører terrorangreb, hyldes som martyrer og deres familier fortæller hvor stolte de er i PA’s medier, som de danske skattekroner også er med til at finansiere. Palæstinenserne indoktrineres til at dyrke en dødskult fra vugge til grav og helt små børnehavebørn/skolebørn oplæres i at hylde døden. Børnene oplæres i, at de er sat i verden for at dø – ikke for at leve eller skabe glæde. Små palæstinensiske børn oplæres i at ofre livet som martyrer.

PA i ny propaganda-krig efter den værste massakre i Israels historie 7. oktober-massakren mod Israel har kostet mindst 1,200 livet, over 8,200 sårede, utallige savnede, mindst 240 blev kidnappet til Gaza og flere israelske byer er blevet angrebet af over 10,000 raketter. Mindst 500,000 israelere er blevet flygtninge og er truet af økonomisk ruin. Derudover kommer der flere og flere beretninger om grove seksuelle overgreb og voldtægter af israelske kvinder og piger under massakren.

PA har på intet tidspunkt fordømt 7. oktober-massakren og i søndags benægtede PA som kontrollerer Område A & B i Judæa og Samaria, at terrorgruppen Hamas står bag massakren mod 350 deltagere ved musikfestival for fred i Israel den 7. oktober. Det til trods for at Hamas-terroristerne selv filmede alt, hvad de gjorde mod deres ofre under massakren.

PA kom blandt andet med en absurd påstand om at en «tidlig israelsk politiefterforskning» viste at Hamas ikke stod bag massakren, men derimod Israel. PA kaldte beskyldningerne mod terrorgruppen Hamas for «okkupationsmagtens forsøg på at retfærdiggøre sin aggresion mod Gaza». PA fjernede efterfølgende udtalelsen uden en foklaring.

Efter én anonym kilde havde fortalt Ha’aretz at nogle civile muligvis var blevet ramt af israelske angreb mod Hamas-terrorister, blev konspirationsteorier spredt om, at Israel havde dræbt sine egne for at de ikke skulle blive kidnappet til Gaza, Ha’aretz-rapporten er blevet fuldstændig afvist af Israels politi.

Det skal understreges at Hamas-massakren er den mest dokumenteret massakre i historien. Terroristerne dokumenterede alt, hvad de gjorde mod deres ofre, inkl. live-sendinger på sociale medier.

Israels premierminister Benjamin Netanyahu har reageret i kraftige vendinger på PA-udtalelsen; PA «vender virkeligheden på hovedet». Netanyahu peger desuden på at PA-præsident Mahmoud Abbas er Holocaust-benægter.

Netanyahu: – Nu benægter han Hamas-massakren, det er uacceptabelt.

Netanyahu udtalte desuden at efter Hamas er fjernet, vil målet være at få stablet en civil administration på benene i Gaza som ikke vil benægte Hamas-massakren, som ikke vil uddanne børn i at blive terrorister og ofre livet i terrorangreb mod israelere, som ikke vil udbetale terrorløn til terrorister med israelske liv på samvittigheden og ikke vil lære børn at de er sat i verden for at dø og udslette Israel.

Netanyahu: – Det er uacceptablet og det ikke vejen til fred.

Oppositionsleder- og tidligere premierminister Yair Lapid tilføjer: – Dem som benægter massakren, gør sig medskyldige i den værste forbrydelse mod det jødiske folk siden Holocaust.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem