Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Hamas’ brutale strategi: Flere døde palæstinensere

Her ses Hamas-leder Yahya Sinwar under offentlig markering i Hamas-kontrolleret Gaza, 24. maj 2021. (Foto: Flash90)
Hamas-leder Yahya Sinwar om døde palæstinensere: - De er vejen frem til at frigøre Palæstina.

Den 7. oktober 2023, blev Israel udsat for den værste massakre mod jøder siden Holocaust. Massakren er den direkte årsag til Israels krig mod Hamas i Gaza.

Hamas planlagde bestialsk massakre mod Israel i ti år, og krævede mange ressourcer og terrorister. Under massakren stormede flere tusind terrorister ind over grænsen fra Hamas-kontrolleret Gaza og gik til angreb mod forsvarsløse babyer, børn, kvinder, ældre, syge og mænd. Massakren ramte alle israelere på tværs af religion, etnicitet, aldre og køn. Over 1.200 blev myrdet med ubeskrivelig brutalitet, utallige blev massevoldtaget, flere ofre blev udsat for nekrofili, mange ofre blev brændt til ukendelighed. Bestialiteten er ubeskrivelig og terroristerne filmede alt, hvad de gjorde mod deres ofre. Terroristerne delte deres blodige klip på sociale medier, inkl. klip af bestialske henrettelser. Terrorister har også beskrevet, hvordan de massevoldtog og myrdede kvinder og piger, inkl. en far og søn som voldtog og myrdede deres ofre i fællesskab.

Død og ødelæggelse tjener Hamas’ strategi, for Hamas-leder Yahya Sinwar, er døde palæstinensere en del af deres strategi. Derfor er det ikke uden grund, at Sinwar kalder døde palæstinensere for «et nødvendig offer».

Sinwar har været Hamas’ leder i Gaza igennem flere år og terrorgruppen har kontrolleret indbyggerne i enklaven med et jerngreb siden 2007. Sinwar understreger, at døde palæstinensere er vejen frem til at «frigøre Palæstina». Hamas har aldrig lagt skjul på deres erklærede mål om at udslette Israel med alle midler, inkl. ofring af palæstinensiske liv. Det er netop, hvad Hamas også har gjort under den igangværende krig, som de selv har startet med massakren mod Israel.

The Wall Street Journal har fået adgang til Sinwars korrespondance, der tydeligt viser, at han ikke vil have våbenhvile med Israel.

Jo flere døde palæstinensere i Gaza, jo mere vil verden presse Israel og det er netop Sinwars mål.

Hamas har påstået at over 37.000 palæstinensere er blevet dræbt siden krigen begyndte efter massakren mod Israel. Hamas er kendt for at manipulere med tabstallene, derfor halverede FN for nylig antallet af dræbte kvinder og børn. Men DR fulgte ikke trop og fortsætter med at sprede Hamas’ tal.

Det skal tilføjes, at over 10.000 af de dræbte, ikke er blevet registreret af de Hamas-drevne hospitaler. Tallene er udelukkende blevet verificeret af «medierapporter».

Verden falder igen i Hamas’ fælde, det er absurd, men siden massakren mod Israel, er globalt Israel-had og antisemitisme eksploderet. I stedet for at stille krav til Hamas og kræve gidslerne frigivet fra Gaza, har verden rettet sit blik og sine krav mod Israel. Ikke en dag er gået, uden der er kommet absurde påstande om Israel og det jødiske folk. Det samme er sket i Danmark, hvor Israel-hadet og antisemitismen har nået nye højder.

Til Hamas-ledere i Qatar skrev Sinwar om døde palæstinensere, at de «er et nødvendig offer». Sinwar sammenlignede det med krigen i Algeriet, som krævede 1,5 millioner liv.

Ingen sorg over Hamas leders døde sønner og børnebørn, det siger alt at Sinwar ikke udtrykte sorg over, at Hamas’ politiske leder Ismail Haniyeh mistede tre sønner og fire børnebørn under israelske luftangreb mod Hamas-mål i Gaza. I stedet skrev Sinwar at de dræbte «pumper liv ind i nationens årer og får den til at rejse sig i al sin pragt».

Taler med to tunger, Offentligt har Hamas’ politiske ledelse sagt, at de vil have en våbenhvile, men det er ikke Sinwars plan. Under de igangværende våbenhvile-forhandlinger, har han gjort klar, at Hamas aldrig vil nedlægge sine våben.  

Det skal understreges, at trods lidelserne i Gaza, har Israel gjort alt hvad de kan for at minimere tabstallet i enklaven. Det er blevet bekræftet af flere internationale eksperter. Sammenlignet med andre krige, er tabstallet lavt – selv med udgangspunkt i Hamas’ manipulerede tal.

IDF blandt de bedste i verden til at føre bykamp, derfor bruger den danske hær IDF som inspiration til at uddanne fremtidens danske kampsoldater. Den danske kamp instruktør Christoffer Johansen har fortalt at der er stor respekt for IDF’s militære evner.

Verdensførende ekspert: – Der er ingen beviser for, at Israel vilkårligt eller målrettet har bombet civile i Gaza, John Spencer leder Urban Warfare Studies ved Modern War Institute på West Points, der er USA’s førende militær akademi. Spencer er en af verdens førende eksperter i bykamp, så han ved hvad han taler om, sådan skrev han på X: – Der er ingen beviser for, at Israel vilkårligt eller målrettet har bombet civile i Gaza – der er ikke et eneste bevis for det.

Mindst 15.000 dræbte terrorister, Israel har meldt at mindst 15.000 af de dræbte i Gaza, var terrorister i Hamas, Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ) og andre terrorgrupper i enklaven. Derudover blev over 1000 terrorister dræbt i Israel under 7. oktober-massakren mod Israel.

Misbruger egen befolkning i terrorkrigen mod Israel, Israel anklager Hamas for at bruge befolkningen i Gaza som menneskeligt skjold, for at føre krig mod Israel fra hospitaler og tæt befolkede områder, for at føre krig fra områder, der burde være beskyttet, for at få verden til at vende Israel ryggen. 

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem