Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

– De internationale domstole er blevet terroristernes legeplads

28-årige Amit elsekde at designe tøj. Den 7. oktober nåede hun at ringe til sin far da terroristerne kidnappede hende. For få dage siden fandt Israels forsvarshær Amit myrdet i Gaza i UNRWA-ejendom. Her bliver Amit begravet i Israel, 19 maj 2024. (Foto: Flash90)
Ben-Dror Yemini: - Den Internationale Domstol er blevet til Den Internationale Domstol til Støtte af Terror og Folkedrab.

– I teorien er hensigten med international lov at beskytte uskyldige liv, forhindre grusomheder, folkedrab, etnisk udrensning og massesult. Men siden ​​Den Internationale Domstol (ICJ) og Den Internationale Straffedomstol (ICC) blev oprettet, har de ikke formået at nå det mål, skriver veteran journalist Ben-Dror Yemini i Yediot Ahronot.

Anden Verdenskrig – den seneste verdenskrig kostede 50-70 millioner liv. Siden har konflikter kostet 90 millioner liv. Derudover har konflikterne taget 100 millioner liv i sygdomme og sult. FN-beregninger viser at 90% af de tabte liv var civile, skriver Yemini.

De internationale domstole er blevet terroristernes legeplads, domstolene blev sat i verden for at beskytte de uskyldige mod deres bødler. I realiteten er domstolene blevet omdannet til absurde skuepladser, hvor terrorgrupper, diktatorer og undertrykkende regimer misbruger international lov mod demokratiske stater. Det siger sig selv, at demokratiske stater stræber efter at undgå tab af uskyldige liv, uden behov for eksternt tilsyn. I dag står vi i den absurde situation at de undertrykkende stater kræver tilsyn med de demokratiske stater, påpeger Yemini.

Diktaturstater efterlever ikke international lov, derfor skriger det til himlen, at det netop er dem som misbruger de internationale domstolene til at nå deres anti-demokratiske mål. De manipulerer tilmed domstolene til at anklage stater som bekæmper terror. ICJ og ICC, der blev sat i verden som svar på rædslerne under Anden Verdenskrig og Holocaust, tjener i dag Hamas’ interesser. Hamas er en terrorgruppe med en nazistisk inspireret ideologi. Hamas har som erklæret mål at udslette Israel og det jødiske folk. I stedet for at beskytte Israel og det jødiske folk, beskytter ICJ og ICC Hamas, heri ligger folkerettens tragiske paradoks.

I en kommende rapport fra Institute for the Study of Global Antisemitism and Policy (ISGAP), fremhæves følgende forfærdelige kendsgerning: – Sydafrika fungerer som et afgørende operationelt knudepunkt for islamiske terrorgrupper, der hjælper med forbindelser til terrornetværk i hele Afrika… Dermed kan terrortilknyttede enheder operere frit i Sydafrika og undgå internationalt tilsyn.

Sydafrika er med andre ord en aktiv del af problemet og terrortruslen mod Israel. Det skal tilføjes at Sydafrika også er aktiv i ICJ.

ICJ-dom var ødelæggende anti-israelsk propaganda, især når ICJ-dommen parres med ICC-anklager Karim Khans anmodning om at få anholdt Israels premierminister og forsvarsminister. Til trods for at ICJ’s afgørelse teknisk set tillader kampene at fortsætte, lød overskrifterne i internationale medier, at den internationale domstol havde udstedt et påbud mod Israel om at krigen ikke måtte fortsætte.

Den internationale fortælling støtter terror – ikke retfærdighed, Ikke overraskende blev dommen hyldet af Hamas fordi dommen tjener deres interesser. Vi står i dag i en situation, hvor en nazisitisk inspireret terrorgruppe som vil udslette Israel og det jødiske folk, bliver beskyttet af en international domstol, der blev sat i verden for at bekæmpe nazisme og folkedrab.

Yemini slutter: – Den Internationale Domstol er blevet til Den Internationale Domstol til Støtte af Terror og Folkedrab.

Hvis der nogensinde var en tid hvor din stemme er afgørende – er tiden nu!
Israel har mere end nogensinde brug for din støtte – meld dig ind i MIFF nu!

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem