Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Se hvad Norge, Irland og Spanien har blåstemplet – vil Danmark gå samme vej?

Her er hvad Fatah og PA arbejder for - udslettelse af verdens eneste jødiske stat. Ved Norge, Irland og Spanien hvad de har stemt JA til? Vil Danmark gå samme vej? (Skærmdump: PMW)
Ved Norge, Irland og Spanien hvad de har stemt JA til? Vil Danmark gå samme vej?

Den 22. maj skrev MIFF: – Norge, Irland og Spanien har meddelt at de vil anerkende en palæstinensisk stat. Mens flere lande forventes at følge trop, står Danmark fast på sin politik.

MIFF har skrevet utallige artikler om hvad der skete under 7. oktober-massakren mod Israel. Massakren var den værste mod jøder siden Holocaust. Den 7. oktober 2023 stormede flere tusind terrorister ind over grænsen fra Hamas-kontrolleret Gaza og gik til angreb mod forsvarsløse babyer, børn, kvinderældre og mænd – alle var legitime mål på tværs af religion, etnicitet og køn. Over 1.200 blev myrdet med ubeskrivelig brutalitet, utallige blev massevoldtaget, flere tusind blev såret og mindst 250 blev kidnappet til Gaza. Hverken Røde Kors eller andre internationale organisationer har besøgt gidslerne, der holdes fanget under umenneskelige forhold.

Hamas takkede Norge, Irland og Spanien for støttenførst kom det frem at Norge og Irland havde besluttet at anerkende en palæstinensisk stat. Derfor trak Israel sine diplomater hjem fra de pågældende lande. I løbet af dagen kom det frem at Spanien fulgte trop og flere lande forventes at følge efter.

Danmark går enegang i Skandinavien, både statsministeren og udenrigsministeren har udtalt at betingelserne for at anerkende en palæstinensisk stat ikke er til stede på nuværende tidspunkt. Det gælder ikke mindst folkerettens krav til nye stater, som palæstinenserne ikke opfylder samt deres manglende anerkendelse af Israels ret til at esksistere.

Vil Danmark gå samme vej som Norge, Irland og Spanien? I morgen vil Folketinget stemme om anerkendelse af palæstinensisk stat, efter Enhedslisten, De Radikale, Alternativet og SF fremsatte forslaget – se mere her.

Her er hvad Norge, Irland og Spanien har stemt JA til – efter de nævnte lande for få dage siden besluttede at anerkende en palæstinensisk stat, offentliggjorde Fatah-partiet, der kontrollerer de palæstinensiske myndigheder (PA) med præsident Mahmoud Abbas i spidsen, en tegneserie som siger det hele:

Her er hvad Fatah og PA arbejder for – udslettelse af verdens eneste jødiske stat. Ved Norge, Irland og Spanien hvad de har stemt JA til? Vil Danmark gå samme vej? (Skærmdump: PMW)

På billedet er Israel blevet erstattet af en palæstinensisk stat omsluttet af det norske, irske og spanske flag – Fatah og PA’s planer er ikke til at tage fejl.

Ved du hvad dine skattekroner går til? I årtier har Danmark og EU brugt dine skattekroner til at finansiere Fatah og PA’s terror- og propagandakrig mod Israel. MIFF har gravet i Folketingets arkiv og fundet utallige eksempler på politiske diskusioner om Fatah og PA’s misbrug af danske skattekroner til at hylde og belønne dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden. Trods overvældende beviser, er misbruget af dine skattekroner ikke blevet stoppet og desværre har det ikke danske mediers interesse.

Anerkender ikke Israels ret til at eksistere, Fatah og PA lægger hverken skjul på deres anti-israelske politik eller deres manglende anerkendelse af Israels ret til at eksistere.

Opfylder ikke folkerettens krav til nye stater, palæstinenserne opfylder ikke folkerettens krav til at blive anerkendt som stat. Udenrigsminister Lars løkke udtalte for få dage siden: – Den beslutning er forbeholdt en situation, hvor staten findes. For at være en stat skal man have et territorium, man har kontrol over og nogle myndigheder, som kan kontrollere det. Og det er ikke lige præcis det, der er situationen lige nu.

Terror betaler sig, i sidste uge viste Norge, Irland og Spanien at terror, voldtægter og kidnapninger betaler sig. Vil Danmark gå samme vej?

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem