Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

FN-organ har halveret antal dræbte kvinder og børn i Gaza

Her ses palæstinensere evakuerer Rafah den 8. maj af frygt for kampe mellem Hamas og IDF. (Foto: Flash90)
Vil danske medier justerer deres tabstal efter måneders ukritisk spredning af anti-israelsk propaganda?

Den 7. oktober 2023 blev Israel udsat for den værste massakre mod jøder siden Holocaust, men massakren ramte alle i den jødiske stat på tværs af religion, etnicitet, køn og alder. Massakren startede med at flere tusind terrorister stormede ind over grænsen fra Hamas-kontrolleret Gaza og gik til angreb mod forsvarsløse babyer, børn, kvinder, ældre og mænd. Massakren kostede over 1.200 liv, utallige blev massaevoldtaget og myrdet med bestialsk vold, flere tusind blev såret på krop og sjæl, og over 250, inkl. danske Yitzhak blev kidnappet til Gaza. Siden massakren er israelske byer blevet udsat for tusindvis af raketangreb fra flere fronter, inkl. Gaza, Libanon, Yemen og Iran. Derudover er flere hundrede tusind israelere blevet flygtninge. Mange af dem er flygtet til udlandet, inkl. Danmark. Selvom massakren menes at være den mest dokumenteret forbrydelse mod menneskeden, har det ikke danske mediers interesse.

Sandheden tjener ikke mediernes interesser, massakren mod Israel er den direkte årsag til Israels krig mod terrorgruppen Hamas, hvis erklærede mål er udslettelsen af Israel. Terrorgruppen har kontrolleret Gaza siden 2007 og udgør en alvorlig trussel mod Israels sikkerhed. Men i stedet for at give danskerne valid og korrekt information om de reelle tabstal i Gaza, har DK-medier i månedsvis brugt Hamas’ propaganda-tal, til trods for at det i årevis er blevet dokumenteret at terrorgruppens tal ikke er til at stole på. Under den seneste krig mod Hamas, har flere eksperter og en professor i statistik dokumenteret at Hamas-tallene ikke har hold i virkeligheden.

Ultimo 2023 skrev Dan Harder om DR: – Hvornår stopper den systematiske misinformation? Danskerne har krav på, at medierne – ikke mindst DR, som har en public service-forpligtelse – udøver aktiv kildekritik og lader begge parter komme til orde. Det er en basal journalistisk pligt – især når der er krig.

Advarsler fra eksperter i statistik faldt for døve ører, derfor kunne den globale anti-israelske propaganda-maskine kører på højtryk i månedsvis. Medierne holdt fast i Hamas’ påstand om at 70% af de dræbte i Gaza var kvinder og børn. Danske- og internationale medier var ikke interesserede i at finde frem til sandheden – de havde deres egen dagsorden.

Tabstal hænger ikke sammen, flere eksperter har påpeget at Hamas’ tabstal ikke hænger sammen, fordi der var opgjort for få dræbte mænd, i forhold til, at de udgør halvdelen af ​​Hamas-enklavens befolkning.

FN-organ bekræfter eksperternes advarsler, FN-organet OCHA, der har ansvaret for at holder styr på drabstallene i Gaza ud fra Hamas’ tal, har nu nedjusteret antallet af dræbte kvinder og børn markant. Den 6. maj oplyste de, at 9.500 kvinder og over 14.500 børn var blevet dræbt. Tallene er nu blevet nedjusteret til 4.959 kvinder og 7.797 børn, dvs. en halvering. Hvert eneste liv der går tabt er forfærdeligt, men DK-medier burde fortælle danskerne, at Israels forsvarhær (IDF) gør mere end noget andet land nogensinde har gjort for at beskytte civile liv.

John Spencer, der er verdensførende ekspert i bykrigsførelse skrev for nylig om IDF’s revolutionerende tiltag for at beskytte de civile i Gaza: – Jeg så at IDF sågar sporede de civile i realtid ned til en radius af få blokke ved hjælp af drone/satellitbilleder, mobiltelefonsporing og bygningsskadevurderinger for at undgå at ramme civile.

FN oplyser også at mindst 10.000 mænd er blevet dræbt, dvs. at andelen af dræbte mænd i Gaza ligger på over 40 %, hvilket er en kraftig stigning i forhold til de falske tal som medierne spredte.

Terrorgruppen Hamas påstår, at yderligere 10.000 personer er blevet dræbt, men kan ikke oplyse deres alder eller køn. FN understreger, at de ikke har haft adgang til «uafhængige, fuldstændige og verificerede tabstal.»

I statistikken betragtes alle unge under 18 år som børn. Ved tidligere konflikter var de 15-18-årige overrepræsenteret i statistikken. Det skyldes Hamas i årevis har lagt mange kræfter i rekruttering af mindreårige og misbruge dem som børnesoldater.

De justerede tal er mere på linje med de tal, som IDF har fremlagt. IDF har blandt andet meddelt, at over 13.000 af de dræbte var Hamas-terrorister. Derudover har Hamas selv erkendt, at flere tusind af deres terror-soldater er blevet dræbt.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem