Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Amerikansk ekspert i bykamp: – Ingen beviser for at Israel har angrebet civile

Her ses israelske piloter foran et israelsk F-35 jagerfly under større luftøvelse i Italien. (Foto: Israels forsvarshær)
John Spencer: - Der er ingen beviser for, at Israel vilkårligt eller målrettet har bombet civile i Gaza - der er ikke et eneste bevis for det.

MIFF har skrevet utallige artikler om den værste massakre mod det jødiske folk siden Holocaust.

Mord, voldtægter, tortur og kdinapninger, den 7. oktober 2023, stormede flere tusind terrorister ind over grænsen fra Gaza. Terroristerne myrdede, halshuggede, voldtog, lemlæstede og brændte over 1.200 babyer, børn, kvinder, ældre og mænd. Flere tusind blev såret og over 250 blev taget som gidsler til Gaza.

Israelske flygtninge, massakren har efterladt Israel i chok og sorg – omkring en halv million israelere er blevet flygtninge, flere af dem er flygtet til Danmark. Flere hundrede tusind israelere trues også af økonomisk ruin.

Israel under angreb fra flere fronter, siden massakren er Israel blevet udsat for flere tusind raketangreb fra flere fronter. Israel udsættes også for international dæmonisering fra FNmedierpolitikereNGO’er og andre – listen er lang.

7. oktober-massakren er den direkte årsag til Israels krig mod Hamas i Gaza.

IDF blandt de bedste i verden til at føre bykamp, derfor bruger den danske hær IDF som indspiration til at uddanne fremtidens danske kampsoldater. Den danske kampinstruktør Christoffer Johansen fortæller, at der er stor respekt for IDF’s militære evner.

– Der er ingen beviser for, at Israel vilkårligt eller målrettet har bombet civile i Gaza – der er ikke et eneste bevis for det, skriver John Spencer.

West Point er USA’s førende militær akademi, hvor John Spencer leder deres Urban Warfare Studies ved Modern War Institute. Dvs. at Spencer er en af verdens førende eksperter i bykamp, så han ved hvad han taler om, sådan skrev han på X:

«Fakta: Der er ingen beviser for, at Israel har udført vilkårlige bombninger eller målrettet civile i Gaza. Ikke en eneste handling. Tilfældig betyder et angreb, der ikke er målrettet og ikke mod et militært mål.»

Videre skriver han «folk som burde vide bedre» er kommet med kritik ud fra effekten. Da ødelæggelserne i Gaza er så omfattende, må det betyde, at bombningen har været vilkårlig. Men nej, sådan fungerer det ikke.

Man må se på konteksten og handlingerne fra Israels fjende (Hamas), som har bygget deres militære infrastruktur under civile områder og brugt menneskelige skjolde (i virkeligheden menneskeofre, hvor de forsøger at få dræbt så mange civile som muligt), skriver Spencer .

Den amerikanske ekspert har besøgt Gaza for at se på resultaterne af fjendtlighederne.

Primo marts blev Spencer interviewet af den israelske journalist Caroline Glick – se interviewet her:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem