Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Danmark i samlet stemme med 17 andre lande: – Lad gidslerne gå!

Den 7. oktober 2023, blev over 250 babyer, børn, kvinder, ældre, syge og mænd kidnappet fra Israel af bevæbnede terrorister til Hamas-kontrolleret Gaza. På billedet ses familien Bibas som er blandt de 133 gidsler der stadig venter på at komme hjem. Også danske Yitzhak Elgarat på 69 år venter på at komme hjem. Det vides ikke om gidslerne er i live og ingen international organisation har besøgt dem, Jerusalem, 7. december 2023. (Foto: Yoav Dudkevitch/TPS)
Efter mere end 200 dage, har Danmark sammen med 17 andre lande underskrevet krav om at Hamas frigiver de 133 gidsler.

Den 7. oktober 2023 stormede flere tusind terrorister ind over grænsen fra Hamas-kontrolleret Gaza og gik til angreb mod forsvarsløse babyer, børn, kvinderældre og mænd. Under massakren blev over 1.200 myrdet med ubeskrivelig brutalitet, utallige blev massevoldtaget, flere tusind blev såret og mindst 250 blev kidnappet til Gaza. Hverken Røde Kors eller andre internationale organisationer har besøgt gidslerne, der holdes fanget under umenneskelige forhold.

Danske Yitzhak blev kidnappet til Gaza, 69-årige dansk-israelske Yitzhak Elgarat blev kidnappet fra sin kibbutz. Det vides ikke om han eller de øvrige gidsler er i live.

Usædvanligt opråb fra 18 lande, Argentina, Brasilien, Bulgarien, Canada, Colombia, Danmark, Frankrig, Polen, Portugal, Rumænien, Serbien, Spanien, Storbritannien, Thailand, Tyskland, Ungarn, USA og Østrig har underskrevet kravet om at terrorgruppen Hamas frigiver de 133 tilbageværende gidsler, der er blevet holdt fanget i Gaza i mere end 200 dage.

Skærmdump: https://www.berlingske.dk/internationalt/krig-i-gaza-og-store-spaendinger-i-mellemoesten-foelg-udviklingen-6?directpost=7582966

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem