Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Sharon: – Jeg er her for at give min mand og de andre gidsler en stemme

Sammen med de øvrige deltagere taler Sharon gidslernes sag, 28. februar. (Foto: Forum for gidsler og forsvundne familier)
Sharon sad fanget i Gaza med sine små piger i mere end 50 dage: - Mine piger græd af sult og jeg havde intet at give dem. Nu kæmper hun for at få sin mand hjem

7. oktober-massakren mod Israel er den værste mod jøder siden Holocaust. Den 7. oktober 2023 stormede flere tusind terrorister ind over grænsen fra Hamas-kontrolleret Gaza og gik til angreb mod forsvarsløse babyer, børn, kvinderældre og mænd – alle var legitime mål på tværs af religion, etnicitet og køn. Over 1.200 blev myrdet med ubeskrivelig brutalitet, utallige blev massevoldtaget, flere tusind blev såret og mindst 250 blev kidnappet til Gaza.

Gidslerne glemt af Røde Kors, den 7. oktober 2023 blev mindst 250 kidnappet til Gaza. Ingen internationale organisationer har besøgt gidslerne som holdes fanget under umenneskelige forhold.

Fire dages march for gidslerne, en organisation for gidslerne og deres familier har organiseret marchen som vil gå fra grænsen med Hamas-kontrolleret Gaza til Jerusalem. Formålet med marchen er at kræve de 134 tilbageværende gidsler, inkl. 69-årige danske Itzik og 1-årige baby Kfir frigivet efter 145 dages fangeskab.

Mindes Supernova-massakren, marchen starter ved festivalen for fred, hvor flere tusind unge fra hele verden hyldede diversitet, sameksistens og fred. Festivaldeltagerne blev nedslagtet af terroristerne som myrdede, voldtog og brændte. Supernova-masskren kostede 364 liv, inkl. 16-årige Ruth som var multihandicappet og sad i rullestol. Utallige blev massevoldtaget og såret. Derudover blev 40 festivaldeltagere kidnappet til Gaza. En af dem var Noa, der blev symbolet på de kidnappede kvinder. Hendes venner rejste til Danmark for at råbe Folketinget op.

Sharon blev frigivet med sine små piger efter mere end 50 dages fangeskab, Sharon Alony Cunio og hendes mand blev kidnappet til Gaza sammen med deres 3-årige tvillingedøtre. Sharon har fortalt at hendes piger græd af sult mens de blev holdt fanget, men hun havde ingen mad at give dem. Sharon blev frigivet sammen med sine små piger mod at Israel løslod flere hundrede terrorister dømt for alvorlige terrorangreb. Nu kæmper hun for at få sin mand hjem.

Bedsteforældre kidnappet, Dekel Lifschitz gennemlevede et marreridt da hans bedsteforældre blev kidnappet under 7. oktober-massakren. Bedstemor Yocheved blev frigivet mens bedstefar Oded fortsat venter på at komme hjem. Nu kæmper Dekel for at få sin bedstefar hjem.

Overlevede Supernova-massakren, Niv Cohen overlevede, mens to af hans venner blev myrdet og to andre venner blev kidnappet til Gaza. Niv fortæller at hans sjæl blev efterladt mellem træerne, hvor han gemte sig fra terroristerne. Han kan ikke kan komme videre før hans venner kommer hjem.

Orna og Ronen kæmper for at få deres søn hjem, efter 145 dages marreridt har de hverken ord eller styrke tilbage. De vil blot have deres Omer hjem.


Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem