Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

– Mor, hvornår kommer far hjem?

I lørdags blev 42-årige Chen Amir dræbt af palæstinensisk terrorist i Tel Aviv. Chen stoppede terroristen med sin krop og afværegede dermed et endnu større terrorangreb i hjertet af byen. På billedet ses Vered græde over sin mands grav. Chen efterlader sig kone og 3 små døtre. (Foto: Flash90)
I lørdags afværgede 42-årige Chen Amir større terrorangreb i hjertet af Tel Aviv, da han stoppede terroristen, der dræbte ham.

I lørdags palæstinensisk terrorist, der var medlem af den iransk-støttet terrorgruppen Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ) skud-terrorangreb i hjertet af Tel Aviv. Terroristen, der blev skudt kom fra byen Jenin, der er under de palæstinensiske myndigheders (PA) kontrol. Skud-terrorangrebet skete i det populære gågadecenter Nahalat Binyamin i hjertet Tel Aviv.

Kommunalinspektørene Chen Amir og hans kollega patruljerede i området på motorcykler, da de bemærkede en mistænkelig person i området, der er fyldt med caféer og restauranter. De nærmede sig terroristen efter han nægtede at besvare deres spørgsmål, da de stod af deres motorcykler, trak terroristen en pistol og åbnede ild mod dem. Chen Amir blev kritisk såret og døde. Hans kollega reagerede hurtigt og dræbte terroristen.

Chen blev begravet i går af familie og venner i kibbutz Re’im – han efterlader sig kone og 3 små døtre.

Chens enke, Vered Assayag Amir, fortalte under begravelsen af sin mand, at deres døtre hele tiden spørger, hvornår deres far kommer hjem, skriver Times of Israel.

Vered sagde grædende: – Vores piger siger «Mor, jeg ved godt at far gav sit liv for os og Israel, men det holder ikke op med at gøre ondt i mit hjerte». Jeg fortæller dem at jeg har det på samme måde.

Flere israelske politikere deltog i begravelsen og har hyldet Chen Amir for at stoppe terroristen med egen krop og dermed stoppet ham i at begå et endnu større terrorangreb.

Israel udsat for terrorbølge – MIFF har igennem længere tid skrevet om at de palæstinensiske myndigheder (PA), som Danmark pumper milliarder af skattekroner i, har mistet kontrollen i flere af sine byer i Judæa og Samaria – især byen Jenin, hvor terrorgrupper truer Israels sikkerhed.

IDF’s seneste rapport viste at 52 israelere blev dræbt i terrorangreb fra juni 2022 til juni 2023 – 15 af de israelske terrorofre blev dræbt af terrorister fra PA-kontrolleret Jenin – siden rapporten udkom, er listen over dræbte israelske terrorofre desværre kun blevet længere.

I juli viste anden rapport at Israel var blevet udsat for 3.640 terrorangreb siden nytår, 28 israelere var blevet dræbt og 362 var blevet såret. Antallet af skudangreb i 2023 havde allerede overgået det samlede antal skudangreb i 2022. Også den rapport er allerede forældet – Israel udsættes stort set for daglige forsøg på terror eller terrorangreb og det koster liv.

I går stoppede IDF terrorgruppe fra Jenin på vej til at begå terrrorangreb.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem