Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Ny rapport: – PA hylder fortsat terror og jihad i skolerne

De palæstinensiske myndigheders undervisningsministerium (PA), har i kampagne hyldet den 17-årige gymnasieelev og PIJ-terrorist Majdi Ararawi, der blev dræbt i PA-kontrolleret Jenin. På billedet ses terroristen med våben og PIJ-pandebånd. (Foto: Skærmdump: IMPACT-se)
Mens EU fordømmer PA's oplæring af børn i terror, had og antisemitisme, viser ny rapport at PA fortsat forgifter børns hjerner.

MIFF har i flere år gjort opmærksom på at de palæstinensiske myndigheder (PA) misbruger international bistand (inkl. dansk bistand), til at oplære børn i at ofre livet i terrorangreb mod israelere. I 2019 oversatte MIFF nogle af de værste eksempler på opildning til terror og vold i palæstinensiske skolebøger til dansk og norsk. Rapport efter rapport har dokumenteret problemet – alligevel frotsætter skatteydernes milliarder med at strømme i PA’s pengekasse.

Den 10. maj kom EU-Parlamentet med deres hidtil kraftigste fordømmelse af PA’s jihad-skolepensum og krævede had og antisemitisme fjernet fra skolebøger og studiehæfter.

Medio juli vedtog EU-Parlamentet resolutioner, der fordømte PA for at oplære børn i terror, vold, antisemitisme og had og krævede fastfrysning af bistand.

For få dage siden forpligtede EU-kommissær Olivér Várhelyi sig til at fastfryse bistand til PA’s skolebøger: – Vi kan ikke vende det blinde øje til mens had spredes i skolebøger og klasseværelser, sagde kommissæren.

Mens EU fordømmer PA’s oplæring af børn i at blive terrorister, viser ny rapport fra IMPACT-se, at PA’s forgiftning af børns hjerner fortsætter.

Her er MIFF’s uddrag fra rapporten:

(Foto: Skærmdump: IMPACT-se)
  • PA propper så meget had som muligt ind i deres eksamensspørgsmål for at sikre, at eleverne efter tolv års undervisning i had og terror vil forblive indoktrineret
  • PA’s undervisningsministerium omfavner den Iransk-støttet terrorgruppe Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ)
  • PA’s undervisningsminister hyldede elever fra PA-kontrolleret Jenin, der ikke kunne tage deres studentereksamen fordi de havde begået terrorangreb mod israelere
  • I eksamen i arabisk sprog hyldes martyrer som “riddere”, der “går i døden med et smil.”
  • I eksamen i islam beskrives jihad som “islams spids.” Eleverne lærer at jihad er “en af portene til at opnå martyrdøden”
  • Digt i arabisk sprogeksamen fortæller om en palæstinenser, der vender tilbage til sit hjemland med et “våben i [hans] hånd”
  • Jødisk historie i Jerusalem afvises som “grundløs påstand”, “fantasi”, “myte”, “illusion” og “forvrænget fortælling”
  • I eksamen i islam sammenlignes jøderne med korsfarerne, “tværgenerationskamp for befrielsen af Palæstina” hyldes og eleverne lære at “jøderne er kommet for at ødelægge landet og slette dets historie”
  • I studentereksamen i geografi med “kort over Palæstina”, er Israel fjernet fra landkortet

Du kan læse hele rapporten her:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem