Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

To unge israelere dræbt i to terrorangreb

I løbet af få timer kostede to terrorangreb i Judæa og Samaria (Vestbredden) to unge israelere livet og flere sårede. Her ses redningsmandskab ved terrorangrebet på Route 465 tæt på Ramallah. (Foto: MDA)
I dag blev israelsk-arabiske Amar og israelsk-jødiske Shay dræbt og flere såret i to terrorangreb i Judæa og Samaria.

I morges skød terrorister mod en bil på Route 465 nord for Ramallah, hvor de palæstinensiske myndigheders (PA) hovedkvarter ligger i Judæa og Samaria (Vestbredden). Terrorangrebet kostede israelsk-arabiske Amar Mansour på 33 fra Øst-Jerusalem livet.

Terrorangreb kostede ung israelsk-arabisk mand livet – Amars bil blev gennemboret af skud og han døde på stedet. Terroristerne er fortsat på fri fod. Det seneste årstid har der været mange skud-terrorangreb mod israelske bilister i Judæa og Samaria.

Terrorangreb kostede ung israelsk kvinde livet – i nat blev politikvinden Shay Germay på 19 år dræbt og 3 såret af vejbombeeksplosion under anti-terroroperation i PA-kontrolleret Jenin i Judæa og Samaria (Vestbredden), hvor de palæstinensiske myndigheder (PA) har mistet kontrollen og terrorgrupper, der truer Israels sikkerhed har taget over.

Israels forsvarshær (IDF) og politiet har udtalt at de var på vej til Jenin i forbindelse med antiterroroperationen, da vejsidebomben eksploderede.

Terrorofrene blev forsøgt evakueret til hospitalet mens terrorister angreb dem med eksplosiver. Derfor blev en militærhelikopter sat ind i redningsaktionen.

IDF udtaler at 6 terrorister blev dræbt.

Ifølge de palæstinensiske sundhedsmyndigheder blev 7 palæstinensere dræbt.

En lokal gren af terrorgruppen Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ) har påtaget sig ansvaret for det ene af dagens to terrorangreb.

De seneste år har IDF gennemført flere antiterror-operationer i og tæt på Jenin, fordi PA har mistet kontrollen over byen som længe har været en terrorredde, der udklækker terrorister som har begået mange terrorangreb i Israel.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem