Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Er du klar til mere Fauda?

I 2018 kommer den andre sesongen av den israelske spenningsserien Fauda på Netflix. (Foto: Netflix)
Den israelske spændingsserie "Fauda" har haft stor international succes, også i flere lande, der ikke anerkender Israels ret til at eksistere. Nu arbejdes der på en ny sæson. (Foto: Netflix)
Det vides endnu ikke hvad plottet bliver.

Nu kan danske Fauda fans godt begynde at glæde sig!

Ilan Sigal, chef for det israelske produktionsselskab Yes, har meddelt at sæson fem af Fauda er på tegnebrættet.

– Vi er stolte over at annoncere, at serien, som hele verden ser frem til, vender tilbage med en sæson 5. Den nye sæson vil skabe ny rekord i interessen, der har været omkring serien indtil nu, siger Sigal.

Uden at afsløre for meget for dig, der endnu ikke har set serien – sæson 4 sluttede dramatisk, hvilket fik mange til at spekulere på, hvorvidt serien ville slutte der.

Nu kan producenterne af serien berolige alle Fauda-fans med, at der kommer en ny sæson og arbejdet med den er allerede begyndt, skriver Jerusalem Post.

Fauda er skrevet af tidligere Times of Israel-journalist Avi Issacharoff og den israelske skuespiller Lior Raz. Raz har desuden hovedrollen som Doron.

Fauda betyder «kaos» på arabisk – serien blev lanceret på Netflix tilbage i 2016 og er blevet en af Israels største internationale succeser.
Fauda blev en af de mest sete tv-serier i den arabiske verden og blev oversat til farsi til gavn for seriens iranske seere.

Serien handler om en israelsk antiterror-enhed. I de to første sæsoner foregik størstedelen af handlingen i Judæa og Samaria (Vestbredden). Sæson 3 foregik i Hamas-kontrolleret Gaza, mens sæson 4 foregik i Libanon. I Libanon blev Fauda 4 den mest sete serie.

Det vides endnu ikke hvornår sæson 5 vil være klar eller hvad plottet bliver.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem