Search
Hvis du elsker Fauda, kan du glæde dig til januar 2023 hvor den israelske serie vender tilbage med 4. sæson. (Foto: Netflix)

Klar til mere Fauda?

Sidder du klar med Netflix 20. januar 2023?

Fauda er blevet en international israelsk succeshistorie. Den 20. januar 2023 kan du se 4. sæson på Netflix, skriver i24 News.

Lior Raz som også har været med til at skrive serien, er tilbage i hovedrollen som Doron. I sæson 4. er også den franske skuespiller Laura Smet med. Tidligere på året skrev hun på Instagram at hun er “Stolt over at være med i Fauda 4”.

Fauda betyder «kaos» på arabisk. Serien blev lanceret på Netflix i 2016. Siden er serien blevet en af Israels mest succesfulde serier internationalt. Selv i den arabiske verden er Fauda blevet et stort hit.

Tilbage i 2021 blev Fauda oversat til farsi og vist på en persisk tv-kanal med base i London.

En af hovedårsagerne bag Faudas popularitet skyldes seriens realisme. Seriens forfattere har brugt deres erfaringer fra Israels forsvarshær i manuskriptet.

Serien er fiktion, men vi forsøger at tilføre den elementer af virkelighed, siger Avi Issacharoff, seriens anden medforfatter.

I seriens tdiligere sæsoner havde den israelske antiterrorenhed fokus på den iransk-støttet terrorgruppe Hamas. I sæson 4. vil fokus være på den iransk-støttet terrororganisation Hizbollah.

Se en kort trailer fra Fauda 4:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp