Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Her starter indspilning af ​​sæson fire af Fauda

Lior Raz er både serieskaber og medvirker i serien - her ses han ved settet under indspilning af Faudas nye sæson. (Foto: Yes Studios)
I sæson 4 fokuserer den israelske antiterrorenhed på Hizbollah.

Er du også vild med den israelske serie Fauda? Så kan du glæde dig over at indspilning af sæson 4 er i gang.

Der er 10 episoder i den nye sæson som indspilles i Israel og Ukraine, skriver Jerusalem Post.

I den nye sæson vil den israelske antiterror-enhed fokuserer på terrortrusler fra to fronter, terrorister fra Libanon i den iranskstøttet libanesiske reorganisation Hizbollah og terrorister fra Judæa & Samaria (Vestbredden).

I sæson 3 foregik en del af handlingen i Gaza og endte med at en af seriens hovedkarakterer døde.

Lior Raz som producerer serien sammen med Avi Issacharoff, vender tilbage til hovedrollen som Doron, efter at have medvirket i Netflix-serien «Hit & Run».

Fauda betyder «kaos» på arabisk, serien blev lanceret på Netflix i 2016 og er siden blevet en af Israels succesfulde serier på den internationale arena.Derudover har serien også ændret billedet i Mellemøsten og er blevet den mest set serie i den arabiske verden.

Serien skrev også historie efter den blev oversat til farsi og vist på Manoto TV, en international persisk tv-kanal med base i London – læs HER.

Sæson 4 fire forventes klar på Netflix i sommeren 2022.



Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem