Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Se første Fauda 4 trailer

Lior Raz er både medskaber og medvirker i Fauda, hvor han er tilbage i hovedrollen som Doron i Fauda 4. (Foto: Fauda)
Den israelske antiterrorenhed skal blandt andet redde gidsler kidnappet af Hizbollah.

Medio november 2021 skrev MIFF om at fjerde Fauda sæson var ved at blive indspillet. Nu kan du se første trailer af den israelske serie som har slået flere rekorder – læs mere HER.

I traileren får du blandt en smagsprøve på hvad der kommer til at ske med Doron og de andre i den israelske antiterrorenhed samt at handlingen kommer til at foregå i Libanon og Belgien, hvor enheden blandt andet skal redde gidsler fanget af den iransk-støttet terrororganisation Hizbollah

Fauda betyder «kaos» på arabisk, serien fik sin debut på Netflix i 2016 og er blevet en af Israels mest succesfulde serier på den internationale scene – inkl. den mest sete serie i den arabiske verden.

Fauda 4 forventes at ramme Netflix i sommeren 2022.

Se en lille smagsprøve nedenfor og glæd dig til mere Fauda i løbet af sommeren 2022:Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem