Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Bekræftet: Alle de dræbte i Jenin var terrorister

Her ses palæstinensiske terrorister blive begravet i PA-kontrolleret Jenin 5. juli. Alle kilder viser at de dræbte i Jenin var terror-medlemmer. (Foto: Flash90)
Vil danske medier rette op på deres fatale fejl efter terrorgruppen Palæstinensisk Islamisk Jihad har bekræftet at de dræbte i Jenin var deres terrorister?

Som MIFF igennem længere tid har skrevet, har de palæstinensiske myndigheder (PA), som Danmark pumper milliarder af skattekroner i, mistet kontrollen i flere af sine byer i Judæa og Samaria – især byen Jenin hvor terrorgrupper nu truer Israels sikkerhed.

PA har ikke vist vilje eller evne til at stoppe terrorgrupperne i deres selvstyeeområder, hvilket PA ellers er forpligtet til, jf. Oslo-aftalerne.

Derfor har Israels forsvarshær (IDF) i en lang periode gennemført daglige anti-terroraktioner for at beskytte sin befolkning mod terror.

Allerede før Operation Breakwater blev sat i værk i april 2022, stod det klart, at Jenin og området omkring Jenin, udgør en ekstraordinær sikkerhedsudfordring for Israel. Området blev allerede beskrevet som problematisk under Anden Intifada, der blev støttet af PA med Yasser Arafat i spidsen og kostede over 1.100 israelere livet i 2000-2005. PA’s manglende kontrol med Jenin betyder at unge palæstinensere uden problemer kan blive aktive terrorister og angribe IDF.

Israels forsvarshær (IDF) har netop udgivet en statistik over det seneste år (fra juni 2022 til juni 2023), over deres anti-terroroperationer i Jenin. Rapporten viser blandt andet at 52 israelere har betalt med livet for palæstinensisk terror fra juni 2022 til juni 2023 – 15 af de israelske terrorofre blev dræbt af terrorister fra Jenin. MIFF har samlet hovedpunkterne fra IDF-rapporten her.

For at stoppe den stigende terrortrussel mod Israel, har IDF gennemført den største anti-terroroperation i PA-kontrolleret Jenin i mere end 20 år.

Allerede på et tidligt tidspunkt kunne MIFF fortælle, at alle de dræbte i Jenin var bevæbnede terrormedlemmer – fakta som også bekræftes af IDF og åbne palæstinensiske kilder.

Alligevel har danske og internatinale medier haft tralvt med at hælde mere benzin på terror-bålet mod Israel, med påstande om at de fleste var civile. Også i Norge har medierne haft travlt med at sprede anti-israelsk propaganda:

«Israels militære operationen er den mest omfattende udført på den besatte Vestbred i 20 år. Tolv palæstinensere er blevet dræbt, flere af dem børn, og mindst 100 personer er blevet såret. På israelsk side er en soldat blevet dræbt.»

MIFF i Norge har taget kontakt til nyhedsbureaut NTB og bedt dem korrigere deres artikler, hvori de skriver at de dræbte i PA-kontrolleret Jenin var civile.

Også den iransk-støttet terrorgruppe Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ) har udtalt at de 12 dræbte (inkl de mindreårige) i Jenin var PIJ-terrorister, skriver terrorgruppen i deres Twitter-pressemeddelelse i dag:

Det havde klædt danske medier ar fortælle sandheden om terrorkrigen mod Israel. Det havde også klædt danske medier at påtage sig deres ansvar for, igennem årtier at være en del af den internationale propaganda-maskine som spreder løgne om Israel og Israels forsvarshær (IDF).

Danske medier burde hylde IDF for at kunne gennemføre en kompliceret og yderst farlig anti-terroroperation i Jenin, uden at dræbe civile – kan danske medier nævne en anden hær i verden som kan præstere det samme?

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem