Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

BBC undskylder efter journalist sagde at ‘israelske soldater er glade for at dræbe børn’

Palæstinensiske børn viser deres støtte til den iransk-støttet terrorgruppe Hamas som har kotrolleret Gaza siden 2007. På billedet deltager børn med våben i fejring af Hamas' 35-års fødselsdag, Gaza, 14. december 2022. (Foto: Majdi Fathi/TPS)
Internationale medier er med til at hælde mere benzin på propaganda-bålet mod Israel.

Medier verden over er med til at sprede grov anti-israelsk propaganda. MIFF har bragt absurde eksempler fra danske, norske og amerikanske medier, men det er kun toppen af isbjerget på et stort problem som har stået på i årtier. Det er med god grund MIFFs daglige leder Conrad Myrland har skrevet bogen ‘Det falske billede af Israel’ – du kan købe bogen her.

Nu er turen kommet til Storbritanniens statslige medie, British Broadcasting Corporation (BBC), som har undskyldt efter BBC-journalist Anjana Gadgil under interview med Israels tidligere premierminister Naftali Bennett, blandt andet sagde at: “Israelske styrker er glade for at dræbe børn” som kommentar på Israels forsvarshærs (IDF) seneste anti-terroroperation i byen Jenin i Judæa og Samaria, hvor terrorgrupper har taget over. Jenin hører under de palæstinensiske myndigheder (PA). Men PA har ikke vist vilje eller evne til at stoppe terrorgrupperne i deres selvstyreområder, hvilket PA ellers er forpligtet til, jf. Oslo-aftalerne.

Derfor har Israels forsvarshær (IDF) i en lang periode gennemført daglige anti-terroraktioner for at beskytte sin befolkning mod terror.

Det seneste år har 52 israelere betalt med livet for palæstinensisk terror – 15 af de dræbte terrorofre, blev dræbt af terrorister fra Jenin.

Bennett lod sig ikke slå ud af journalistens absurde beskyldning og stillede hende følgende spørgsmål: – Det er utroligt at du kommer med den påstand, fordi de dræber os. Hvis en 17-årig palæstinenser skød din familie, Anjana? Hvad ville du så kalde ham?

BBC-journalisten svarede ikke på Bennetts spørgsmål og tilføjede at: “Det taler vi ikke om.” I stedet insisterede hun på, at FN klassificerer 17-årige som børn.

Efter BBC-journalistens udtalelse klagede flere NGO’er, blandt dem, den israelske NGO International Legal Forum (ILF), skriver The Algemeiner.

NGO’en ILF skrav til BBC at de var: – Fuldstændig forfærdet og i chok over fru Anjana Gadgils udtalelser, der både var fuldstændigt falske, vildledende, farlig opildning og en blodanklage som vil hælde mere benzin på det farlige antisemitiske bål mod jøder i Storbritannien.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem